• Haberler
  • Spor
  • Çöl’den Gençlik Merkezi müjdesi – Kocatepe Gazetesi

Çöl’den Gençlik Merkezi müjdesi – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'ne bağlı olan Merkez Gençlik Merkezi'nin organize ettiği 'Güçlü Yarınlar İçin' adlı program Sandıklı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda yapıldı.Bu tür etkinliklerin Afyonkarahisar'da sürekli yapıldığını belirten Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, 'Bu tür etkinlikleri Afyonkarahisar'da sürekli devam ettiriyoruz. Sandıklı İlçemizde ilk defa yaptığımız bu programımız ile yarının geleceği olan küçük [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü’ne bağlı olan Merkez Gençlik Merkezi’nin organize ettiği “Güçlü Yarınlar İçin” adlı program Sandıklı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda yapıldı.
Bu tür etkinliklerin Afyonkarahisar’da sürekli yapıldığını belirten Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, “Bu tür etkinlikleri Afyonkarahisar’da sürekli devam ettiriyoruz. Sandıklı İlçemizde ilk defa yaptığımız bu programımız ile yarının geleceği olan küçük öğrencilerimizi bilinçlendirmeye yönelik değişik aktiviteler yapıyoruz. Hijyen ve Sağlıklı Yaşam konularında öğrenci kardeşlerimizi bilgilendiriyoruz. Bu anlamda bizlere verdiği desteklerinden dolayı Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e teşekkür ediyorum” dedi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür eden Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ali Aktaş, “Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e bizlere her konuda verdikleri destekten dolayı şahsım ve okulumuz adına teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.
 “SANDIKLIMIZA GENÇLİK
MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ”
Sandıklı’ya gelecek yıl Gençlik Merkezi kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Çöl “Eğitim camiasından gelen bir eğitimci olarak, bu ve bunun gibi organizasyonların Sandıklı’da eğitim ve öğretim gören öğrenci kardeşlerimize faydalı olacağına canı gönülden inanıyorum. Afyonkarahisar’da bulunan ve bugün sizlere bu organizasyonu hazırlayan Merkez Gençlik Merkezi’ne, çalışanlarına ve Müdürümüz Ahmet Ertürk’e, ayrıca Sandıklımız’da ilk defa yapılan bu organizasyon için 650 öğrencisi ile mesai harcayan Mehmet Akif Ersoy İlkokulumuz Müdürü Ali Aktaş’a ben de teşekkür ediyorum. Buradan yeri geldiği için bir müjde vermek istiyorum. Gelecek yıl Sandıklı Gençlik Merkezimizi Sandıklımıza kazandıracağız, gerekli görüşmeleri yaptık. Önümüzdeki yıldan itibaren Sandıklı Gençlik Merkezimiz öğrenci kardeşlerimize hizmet verecek. Tüm Sandıklımıza hayırlı olsun. Eğitim, öğretim için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar artarak devam edecek” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme