Çöl, üç müjde verdi – Kocatepe Gazetesi

Yunus Emre mahallesinde yapılan mahalle iftarına yoğun ilgi gösterildi. İftar programı sonunda toplu dua gerçekleştirildi.İftarın ardından Yunus Emre Mahallesi sakinlerine seslenen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,  iftara katılımcılarına teşekkür etti. Yunus Emre mahallesi ile bearber Ramazan ayı içerisinde on birinci mahalle de iftar programı gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Çöl 'Yunus Emre mahallesi iftar programımızın finalinde [&hellip]

Yunus Emre mahallesinde yapılan mahalle iftarına yoğun ilgi gösterildi. İftar programı sonunda toplu dua gerçekleştirildi.
İftarın ardından Yunus Emre Mahallesi sakinlerine seslenen Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,  iftara katılımcılarına teşekkür etti. Yunus Emre mahallesi ile bearber Ramazan ayı içerisinde on birinci mahalle de iftar programı gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Çöl; “Yunus Emre mahallesi iftar programımızın finalinde yapmamızın bir sebebi var. Mahalleye  üç tane müjdem olacak. Bunların birincisi Yunus Emre mahallemizde ağır vasıtalı araçların geçmesi sonucu bozulan köyün kaplıca çıkışında ki yolu düzelteceğiz. İkincisi ise 1,5 yıl içerisinde inşallah bir aksaklık olmazsa, Yunus Emre mahallemizi SANJET ile ısıtacağız. Üçüncü müjdem ise mahalleye düğün salonu yapacağız. Projelerini hazırlattık alt yapısı hazır. Bizler verdiğimiz sözlerin her zaman arkasındayız, söz vermiş olmak için değil gerçekleştirmek için söz veriyoruz. Yunus Emre mahallemize hayırlı olsun” dedi. Sandıklı Belediyesi’nin Ramazan programı; Semazenler, Osmanlı Şerbeti ve macunu ikramları, Aşuk ve Maşuk gösterileri ile devam etti. Katılımcılara hediye dağıtımı ile program tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme