Çöl teşkilat mensuplarını kabul etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçenin AK Parti teşkilat mensuplarınca ziyaret edildi Son günlerde gerek yazılı gerekse görsel medyada yer alan bazı haberler ve Belediye Başkanlığı makam odasında meydana gelen bir olay sonrasında yaşananlar nedeniyle AK Parti Yönetimi, Kadın Kolları ve Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Mustafa Çöl’e destek ziyaretinde bulundular.Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e yapılan [&hellip]

Çöl teşkilat mensuplarını kabul etti

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçenin AK Parti teşkilat mensuplarınca ziyaret edildi

Son günlerde gerek yazılı gerekse görsel medyada yer alan bazı haberler ve Belediye Başkanlığı makam odasında meydana gelen bir olay sonrasında yaşananlar nedeniyle AK Parti Yönetimi, Kadın Kolları ve Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Mustafa Çöl’e destek ziyaretinde bulundular.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e yapılan saygısızlığın Sandıklı Belediyesi makamına ve Başkanın temsil ettiği ilçe halkına yapılan çirkin bir hareket olduğunu belirten heyet üyeleri: “Bizler bu ve bunun gibi saygısızlıkların kin ve nefret tohumları saçmaktan başka hiç bir işe yaramayacağının bilincindeyiz. Başkan Mustafa Çöl’e Başkan seçilmeden önce ve sonrasında da desteğimiz hiç bir zaman bitmeyecektir. Dün gerçekleşen bu çirkin olayı tüm partimiz ve Sandıklı halkının birer bireyi olarak kınıyoruz.” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme