Çöl, personeliyle çalışmaları görüştü

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Belediye çalışanlarıyla birlikte öğle yemeği yedi. Çöl, çalışanlarla yürütülen hizmetleri istişare etti

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Belediye Başkan YardımcıSI Mehmet Öztopbaş, Kent Park Sosyal Tesislerinde; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı personellerle birlikte yemek yediler.
Kültür ve Sosyal İşler ile Mezarlıklar Müdürü Hasan Kaşdaş, yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e verdiği destekler için teşekkür ederek, birlikte çalışmaktan memnun olduklarını kaydetti. Kaşdaş, Kültür ve Sosyal İşler ile Mezarlıklar Müdürlüğü olarak Sandıklı halkına çok geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini belirtti. Belediye çalışanlarıyla yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Mustafa Çöl, şunları kaydetti: “Kültür ve Sosyal İşler ile Mezarlıklar Müdürlüğü olarak ilçemize hizmet noktasında, vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar kısmında her zaman yanlarında olduğunuz için çok özel bir görevi icra ediyorsunuz. Ben bu bağlamda hemşehrilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve Mezarlıklar Müdürlüğümüz; Sosyal projeler evde temizlik, berber hizmetleri, yemek dağıtımı, ilan, beyaz masa, basın servisi hizmetleri sunulmaktadır. Aynı zamanda spor etkinlikleri, nikâh, düğün salonlarımız, cenaze defin, kabir, gassal, mezar satış gibi vatandaşlarımıza olan hizmetlerimizde özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte aynı titizlikle çalışmaya özen göstermenizi istiyorum.” Yemek programı günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Bakmadan Geçme