Çöl Ovası'na yatırım devam edecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Çöl Ovası'na yatırımların devam edeceğini belirtti AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Göçerli Köyü'nde düzenlenen Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk’ü anma programına katıldı. Daha sonra Haydarlı Beldesi'ne geçen Özkaya, 1 Kasım seçimlerin öncesi belde halkından partisine destek istedi. Göçerli Köyü'nde düzenlenen programın ardından Hayadlı Beldesi'ne geçen Milletvekili Ali Özkaya, [&hellip]

Çöl Ovası’na yatırım devam edecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Çöl Ovası’na yatırımların devam edeceğini belirtti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Göçerli Köyü’nde düzenlenen Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk’ü anma programına katıldı. Daha sonra Haydarlı Beldesi’ne geçen Özkaya, 1 Kasım seçimlerin öncesi belde halkından partisine destek istedi.
Göçerli Köyü’nde düzenlenen programın ardından Hayadlı Beldesi’ne geçen Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Kadir Öcel tarafından karşılandı. Pazarcı esnaflarına hayırlı işler dileyerek, teker teker tokalaşan Özkaya’ya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Pazaryerindeki ziyaretlerini tamamlayarak Belediye Başkanı Öcel ile birlikte kapalı pazaryerini inceleyen Özkaya, Çöl Ovası için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi. Özkaya, “Çöl ovamızda Ak Parti iktidarında bir çok tarımsal ve sulama çalışmaları yapıldı. Bu çalışmaların yanında ise belediyelerimize her zaman destek olduk. Haydarlı’nın bir adım daha ileri gitmesi adına ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve ekonomik durumları bizler için çok önemlidir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme