• Haberler
  • Genel
  • Çöl, Orman İşletme yöneticileriyle görüştü

Çöl, Orman İşletme yöneticileriyle görüştü

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e ilçede gerçekleştirdikleri orman yönetimi ve koruma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Görüşmede orman alanlarının sürdürülebilir bir şekilde yönetilmesi ve çevresel bilincin arttırılması konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Bilal Özdemir ve Orman İşletme Şefi Serkan Çaylak, Başkan Dr. Mustafa Çöl’e kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, hediye verdiler. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, orman işletme müdürlüğü yöneticilerine gelecekteki iş birliği ve projeler için olumlu bir ortamın oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme