• Haberler
  • Genel
  • Çöl iftarını vatandaşla yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Çöl iftarını vatandaşla yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayı içinde iftarını vatandaşlarla açmayı sürdürüyor Belediye Başkanı Mustafa Çöl, bu hafta iftarını Şirinevler mahellesinde yaptı. Orucunu yine rastgele bir evde açan Çöl bu ziyaretlerin Ramazan ayı sonuna kadar süreceğini söyledi.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye olarak Ramazan ayı ile birlikte Düğün Salonunda iftar çadırı hazırlandığı belirtti. Çöl şöyle [&hellip]

Çöl iftarını vatandaşla yapıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayı içinde iftarını vatandaşlarla açmayı sürdürüyor

Belediye Başkanı Mustafa Çöl, bu hafta iftarını Şirinevler mahellesinde yaptı. Orucunu yine rastgele bir evde açan Çöl bu ziyaretlerin Ramazan ayı sonuna kadar süreceğini söyledi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye olarak Ramazan ayı ile birlikte Düğün Salonunda iftar çadırı hazırlandığı belirtti. Çöl şöyle konuştu: “Her gün evinden çıkamayan yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza evlerine kadar gidilerek iftar yemeği veriliyor. Her hafta değişik bir mahallede rastgele bir evde iftar sofrasına konuk oluyoruz. Böylece vatandaşların dertlerine ve sıkıntılarına bir çözüm bulmak adına böyle bir organizasyon yapmış bulunuyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme