Çöl: Haktan ve adaletten ayrılmayın

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Meclisi’ndeki konuşmasında hak ve adalet vurgusu yaptı 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası Sandıklı Belediyesi ilk Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün başkanlığında gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısına katılım yoğun oldu. Belediye Meclisine girmeye hak kazanan 11 AK Parti ve 4 MHP’li [&hellip]

Çöl: Haktan ve adaletten ayrılmayın

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Meclisi’ndeki konuşmasında hak ve adalet vurgusu yaptı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası Sandıklı Belediyesi ilk Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün başkanlığında gerçekleştirildi. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün başkanlığında gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısına katılım yoğun oldu. Belediye Meclisine girmeye hak kazanan 11 AK Parti ve 4 MHP’li Meclis üyesi eksiksiz toplantıya katıldı. Çöl kendi başkanlığında gerçekleşen ilk Meclis toplantısının hayırlı olmasını dilerken, birlik beraberlik içerisinde adaletli kararlar alarak Sandıklı’yı olması gereken yere getireceklerini belirtti.
KORUMA BELİRLENDİ
Çöl başkanlığında gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında yeni Belediye Meclisi üyelerinin ve Ziraat Odası Üyelerinin oyları ile Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçimi yapıldı. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçiminde iki aday yarıştı. Eski Koruma Başkanı Nevzat Karakoç ve Yunus Emre Mahallesi’nden Yusuf Palta’nın katıldığı başkanlık seçimini üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Yusuf Palta kazandı.
Hayırlı olsun dileklerini sunan Belediye Başkanı Mustafa Çöl, verimli tarım arazilerine sahip olan Sandıklı’da ekili alanların korunmasının büyük özveri isteyen bir iş olduğunu belirtirken, haktan adaletten ayrılmadan görev yapılmasını istedi.
KOMİSYONLARDA GÖREVLENDİRMELER
Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı seçimi sonrası oturuma geçen Belediye Meclisi sırasıyla Meclis Başkan Vekili ve Encümen teşekkülünü oluşturdu. Daha sonra Plan Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu oluşturuldu. Meclis 1. Başkan Vekili Raşit Yıldırım olurken 2. Başkan Vekili Ramazan Sayın oldu. Belediye Encümenliğine Adnan Öztaş ve Ahmet Mahmut Saylık, Meclis Katipliğinede Gülay Perçin ve Onur Karakuzu seçildi. Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri, Mustafa Işık, Ahmet Öztop, Mustafa Özak, Mustafa Okça ve Faruk Arslan’dan oluşurken İmar Komisyonu Osman Işık, Onur Karakuzu, Raşit Yıldırım, Ramazan Sayın ve Eray Aksu’dan oluştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme