Çöl akademisyenleri kabul etti – Kocatepe Gazetesi

Ziyarette Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yunus Yılan ve Öğretim Görevlisi Nursel Çitil'de hazır bulundu.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ziyaretleri nedeniyle Sandıklı MYO Müdürü Yardımcı Doçent Dr. Koray Gürpınar ve beraberindekilere teşekkür etti. Çöl şöyle konuştu: 'Sandıklı Belediyesi olarak eğitim ve öğretim alanında şimdiye kadar hiçbir görevden kaçmadık. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar [&hellip]

Ziyarette; Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yunus Yılan ve Öğretim Görevlisi Nursel Çitil’de hazır bulundu.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ziyaretleri nedeniyle Sandıklı MYO Müdürü Yardımcı Doçent Dr. Koray Gürpınar ve beraberindekilere teşekkür etti. Çöl şöyle konuştu: “Sandıklı Belediyesi olarak eğitim ve öğretim alanında şimdiye kadar hiçbir görevden kaçmadık. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar destek olacağız. Üniversitemizin dört yıllık bölümlerine yeni öğrenci kardeşlerimizin gelmesiyle Sandıklı Meslek Yüksek Okulu’nun mevcut potansiyelini en güzel biçimde değerlendirileceğini düşünüyorum.”

Bakmadan Geçme