• Haberler
  • Genel
  • Çoker: Ülkeyi yöneten sivil iktidarlar beceriksiz

Çoker: Ülkeyi yöneten sivil iktidarlar beceriksiz

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker terör olaylarından dolayı iktidara sert tepki gösterdi. Çoker, PKK terörünün 33 yıldır bitmemesini ise bu ülkeyi yöneten sivil iktidarların beceriksizliğine bağladı Türkiye'nin 33 yıldır PKK denilen eli kanlı terör örgütüyle mücadele ettiğini belirten Çoker, 'Ne yazık ki 33 yıldır PKK'yı yok edemedik. PKK denilen örgüt 33 yıldır [&hellip]

Çoker: Ülkeyi yöneten sivil iktidarlar beceriksiz

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker terör olaylarından dolayı iktidara sert tepki gösterdi. Çoker, PKK terörünün 33 yıldır bitmemesini ise bu ülkeyi yöneten sivil iktidarların beceriksizliğine bağladı

Türkiye’nin 33 yıldır PKK denilen eli kanlı terör örgütüyle mücadele ettiğini belirten Çoker, “Ne yazık ki 33 yıldır PKK’yı yok edemedik. PKK denilen örgüt 33 yıldır bu ülkenin canını yakmaya devam ediyor. 50 bine yakın insanımızı teröre şehit verdik. Üç kıtaya hükmetmiş bir ecdadın torunları olarak bizler; bir örgütle baş edemiyoruz. 33 yıldır bu ülkeyi yöneten sivil iktidarların tamamı terörle mücadele konusunda sınıfta kaldılar. 33 yıldır bu ülkede iktidar olanların beceriksiz, teslimiyetçi ve hainlik kokan politikaları sayesinde PKK büyüdü, güçlendi ve baş edilemez hale geldi” dedi.
BU ÜLKE DE HAİN DOLU
Son yıllarda iktidara gelen yetkililerin PKK’ya çeşitli tavizler verdiğini ileri süren Çoker, “Rahmetli Özal’ın PKK’nın hamisi konumunda olan Barzani ve Talabani’ye kırmızı pasaport vermesinden tutunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize çekiç güç’ün yerleşmesine izin verilmesi, PKK’lı vekillerin SHP marifetiyle meclise sokulması, bebek katili Öcalan’ın idam edilememesi ve son olarakta AKP marifetiyle habur rezaleti, Oslo rezaleti ve çözüm süreci rezaleti gibi birçok taviz verildi. Tüm bu rezillikler aklıma geldikçe şehitlerimiz ve onların geride kalanları adına çıldırıyorum. Şu yukarıda saydığım hainlikleri yapan iktidarlar bizim iktidarlarımız mı?. Bu hainlikleri yapan iktidarlar bu milletin yüzüne nasıl bakabiliyorlar. Türkiye’ye bu icraatlarıyla hainlik yapan bu iktidarlar nasıl bu milletten hala oy isteyebiliyorlar. PKK’ya veya Meclisteki HDP’lilere çok fazla kızmıyorum. Onlar görevlerini yapıyorlar. 33 yıldır bu ülkede iktidar olan hain partilere kızıyorum ben. Kendi hainlerimize kızıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.
Çoker yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Habur rezaleti, Oslo rezaleti ve son olarak sözde çözüm süreciyle ülkeye ihanet eden şuan ki iktidara ne demeli. ‘Bizim tek amacımız Türkiye’yi bölüp parçalamak ve Türkiye’nin doğusunda bir kürt devleti kurmaktır, bu amaç için her şeyi yaparız’ diyen bir Ermeni terör örgütüyle her fırsatta pazarlık masasına oturmak ve örgüte sürekli tavizler vermek, PKK’yı yok etme fırsatı varken bunu kullanmamak bir iktidar için yüzkaralığı değil midir? Hainlik değil midir? Sözde çözüm süreciyle PKK eskisinden daha fazla güçlendi, toparlandı, silahlandı ve artık şehirlere yayıldı. Şehirler de evlerden, sokaklardan, köşe başlarından yapılan ateşlerle polis ve askerlerimiz şehit ediliyor. PKK’yı kandil de aramaya gerek yok. PKK, AKP sayesinde doğu bölgelerimizde yerleşik hayata geçti ve eylemlerine buradan devam eder hale geldi.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme