Çok yönlü suçlara eş zamanlı müdahele

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen operasyon sonucu firari durumda olan bir tutuklu yakalandı. Yağma, tehdit, tefecilik ve kasten yaralama suçları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmada şüpheli şahıslar göz altına alındı.Bir şahsın silah zoru ile üç şahıs tarafından, birden fazla kişiyle yağmalanması, yasak silah taşımak, tehdit, tefecilik, kasten yaralama suçları ile ilgili olarak Afyonkarahisar polisi adli makamlardan aldığı [&hellip]

Çok yönlü suçlara eş zamanlı müdahele

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen operasyon sonucu firari durumda olan bir tutuklu yakalandı.

Yağma, tehdit, tefecilik ve kasten yaralama suçları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmada şüpheli şahıslar göz altına alındı.
Bir şahsın silah zoru ile üç şahıs tarafından, birden fazla kişiyle yağmalanması, yasak silah taşımak, tehdit, tefecilik, kasten yaralama suçları ile ilgili olarak Afyonkarahisar polisi adli makamlardan aldığı arama ve el koyma kararı doğrultusunda 2 Şubat Çarşamba günü çeşitli yerlerde eş zamanlı arama yaptı. Konu hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Ertekin yapılan aramalarda ele geçirilenleri bildirdi. Yapılan aramada; Dört adet değişik bankalara ait 2004 tarihli toplam 168.000 TL tutarında çek fotokopisi, 1 adet ruhsatsız dipçiksiz otomatik tüfek ve tüfeğe basılı vaziyetde atışa hazır 6 adet dolu av fişeği, 1 adet ruhsatsız çifte tabir edilen dipçikli tüfek, 6 adet imzalı 20.470 TL. değerinde senet, 1 adet tek kırma av tüfeği,1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet çalıntı olabileceği değerlendirilen diz üstü bilgisayar, 1 adet ruhsatsız 7,65 milimetre çaplı markasız tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet dolu fişek ele geçirildi. İl Emniyet Müdür Vekili Mustafa Ertekin, yağma suçundan 6 yıl 8 ay cezası bulunan hükümlü ve tutuklunun kaçması suçundan aranan bir şahsın da yakalandığını ifade etti. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları doğrultusunda hakkında arama kararı bulunan şahsın Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiğini aktaran Ertekin, diğer şüpheli şahısların gözaltına alınarak adli makamlara sevk edileceklerini açıkladı.

Esrarcılara operasyon
Biri işyeri diğeri araç olmak üzere iki ayrı yerde esrar ele geçiren polis şüphelileri yakalayarak adli makamlara teslim etti

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezinde “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçlarıyla ilgili olarak bir dizi çalışma yapıldı. Polis şehir merkezinde 2 şahsın işyerinde 28 Ocak Pazartesi günü mahkeme kararı çerçevesinde arama yaptı. Aramada, satışa hazır vaziyette 96 adet fişek olarak tabir edilen yaklaşık 209 gram esrar elde edildi. İşyerinde bulunan 3 şahıs gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı. Olaya karışan iki şahıs sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 31 Ocak Pazartesi günü şühpeli durumda ki bir araca dur ihtarında bulunan polis ekiplerinin ihtirana uymayan araç Atatürk bulvarında 300 metrelik kovalamaca sonunda yakalandı. Araç içerisinde 109 gram esrar ele geçirildi. Araçta bulunan üç kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar sevk edildiği adli makam tarafından serbest bıraklıdı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme