'Çok üzücü bir mağlubiyet oldu'

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 74-76 mağlup olan Afyon Belediyespor'un Koçu Can Sevim, maçın sonucunun çok üzücü bir mağlubiyet olduğunu aktardı.'KONSANTRASYONUNARTIRILMASI LAZIM'Takımda konsantrasyonun artırılması gerektiğini söyleyen Koç Sevim, 'Çok üzücü bir mağlubiyet oldu açıkçası bizim açımızdan. Maçı kazanma noktasına getirdiğimiz yerde alamadığımız bir tane ribaund, yapamadığımız bir tane savunma yüzünden çok değerli bir maçı kaybettik. Maçın geneline [&hellip]

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 74-76 mağlup olan Afyon Belediyespor’un Koçu Can Sevim, maçın sonucunun çok üzücü bir mağlubiyet olduğunu aktardı.
“KONSANTRASYONUN
ARTIRILMASI LAZIM”
Takımda konsantrasyonun artırılması gerektiğini söyleyen Koç Sevim, “Çok üzücü bir mağlubiyet oldu açıkçası bizim açımızdan. Maçı kazanma noktasına getirdiğimiz yerde alamadığımız bir tane ribaund, yapamadığımız bir tane savunma yüzünden çok değerli bir maçı kaybettik. Maçın geneline baktığımız zaman ise 35 dakika iyi bir basketbol oynamadığımızı söyleyebilirim. Hem hücumda hem savunmada yapmak istediklerimizi ne yazık ki ortaya koyamadık. Fakat mücadelemizi bırakmadık. Maçın sonunda da gerçekten kazanma noktasındaydık son üç saniye kala önde götürdüğümüz bir maçta mola da konuşmamıza rağmen yapılan hata çok pahalıya mâl oldu bize. Daha fazla konsantre olmamız lazım bu tarz hataların yapılmaması için konsantrasyonun artırılması lazım oyuncuların.” dedi.
“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
Bundan sonraki maçlara bakacaklarını aktaran Afyon Belediyespor başarılı oyuncusu Cevher Özer, “Böyle maçları kaybetmek tabii ki de çok üzücü. Kendi evimizde kaybetmememiz gereken bir maçı kaybettik. Fakat bir şekilde telafi edebileceğimiz bir yerdeyiz. Henüz sezonun başındayız ve geçen benim sakatlığım vardı, Marcos’un sakatlığı vardı, geçen hafta ben oynayamadım bir sürü problemler yaşadık. Fakat dediğim gibi telafi edebileceğimiz bir maç, uzun bir sezon oynanıyor önümüzde bakacağız. Tabii ki üzüldük, fakat çalışarak ve maçları analiz ederek yaptığımız hataları yapmamaya çalışacağız, yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme