'Çok utanıyorum' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 71-72'lik skorla mağlup oldu. Maçtan sonra açıklama yapan Afyon Belediyespor Basketbol Koçu Mehmet Kabaran, 'Öncelikle ben şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum. Afyonkarahisar halkına da teşekkür ediyorum salonu doldurdukları için. Bir amacımız vardı bu maçı oynarken, bize destek oldular, şehit [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında Akhisar Belediyespor’a 71-72’lik skorla mağlup oldu. Maçtan sonra açıklama yapan Afyon Belediyespor Basketbol Koçu Mehmet Kabaran, “Öncelikle ben şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum. Afyonkarahisar halkına da teşekkür ediyorum salonu doldurdukları için. Bir amacımız vardı bu maçı oynarken, bize destek oldular, şehit aileleri yararına para toplamak için” dedi.
“BİTMEDİ MAÇ DEDİK”
Soyunma odasında oyunculara maçın bitmediğini anlattığını belirten Koç Kabaran, “Maçla ilgili söyleyecek bir şey yok; ben utanıyorum takımımdan. Hiç bir şey söylemeye gerek yok. Bu kadar laçka olursanız, yani devreye giderken maçı bitmiş gibi giderseniz olacağı buydu. Devreye giderken maçı kazanmış havasında gittik ve bunu konuştuk soyunma odasında. Bitmedi maç dedik ama onlar anlamadılar. Utanıyorum ben bunlardan şuanda, kendimden de utanıyorum, onlardan da inanıyorum. Çünkü ben de bu takımın bir parçasıyım” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme