• Haberler
  • Spor
  • 'Çok şükür çıkışımız devam ediyor'

'Çok şükür çıkışımız devam ediyor'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor geçtiğimiz gün oynadığı güzel futbolla rakibi Orduspor'u 4-0 mağlup etti. Orduspor galibiyeti sonrasında yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, maçı değerlendirdi. Ordusporlu olduğunu söyleyen Teknik Adam Tiryaki, ayrıca Çarşamba Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçı hakkında [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor geçtiğimiz gün oynadığı güzel futbolla rakibi Orduspor’u 4-0 mağlup etti. Orduspor galibiyeti sonrasında yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, maçı değerlendirdi. Ordusporlu olduğunu söyleyen Teknik Adam Tiryaki, ayrıca Çarşamba Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nde oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçı hakkında düşüncelerini aktardı. Teknik Adam Tiryaki, “Bugün kazanmak bizim için çok önemliydi çünkü bugün grubumuzda müsabaka oynayan tek takım bizdik ve ilk sıradaki takımları yakalamak açısından galibiyet çok önemliydi. Müsabakaya gelince, oyuncularımın tamamı maçın başlangıç düdüğünden son düdüğüne kadar, 90 dakika içerisinde sonuna kadar galibiyeti hak ettiler. İyi bir galibiyet oldu, bol pozisyon ürettik sürekli gol teşebbüslerinde bulunduk ve bunun karşılığında da 4 tane gol bulduk. Güzel bir galibiyet oldu. Denizli Belediye galibiyeti ile başlayan çıkışımız devam ediyor çok şükür ki gerçekten bizim takımımızın oynadığı oyunun karşılığını alabilecek bir pozisyona geldik. Şu anda lideri yakaladık puan olarak. Hafta sonu şimdi biz rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Bundan sonraki çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Çocuklar gerçekten çok emek veriyorlar müsabakalarda olsun, antrenmanlarda olsun takımdaşlıkları harika, saha içerisinde büyük gayret sarf ediyorlar ve Denizli müsabakasından önce oynadığımız maçta iyi oyunumuzun karşılığını alamadığımız maçlardan çok şükür sıyrıldık. Artık sonuçları alan bir takım kimliğine büründük oyuncularımı canı gönülden kutluyorum” dedi.


“ORDUSPORLUYUM, HER KADEMESİNDE YER ALDIM”
Orduspor’un zor günler yaşadığını belirten Tiryaki, kendisinin de alt yapı oyunculuğundan yardımcı antrenörlük görevine kadar Orduspor’da görev aldığını hatırlattı. Tiryaki, “Biliyorsunuz bu müsabaka benim için ayrı önem taşıyor. Ordulu olmamdan dolayı ayrıca duygusal bir yönü vardı. Orduspor camiasına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tez zamanda bulundukları kaos ortamından inşallah uzaklaşırlar tabii ki çok genç bir kadroları var. Şu anda bir şehrin sorumluluğunu taşımak hiç kolay değil büyük bir zorluk yaşıyorlar. Hem ekonomik sıkıntıları var, hem de kulübün kendi sorunları var. Şunu da söyleyeyim herkesin tuttuğu bir takım vardır. Biz Orduspor’da doğduk ben Ordusporluyum. Öncelikle bunu söyleyeyim bu şehre ilk ayak bastığımdan beri söylemişimdir. İyi bir Ordusporluyumdur, Orduspor’un bütün kademelerinde bulundum alt yapısında oynadım, a takımında oynadım, kaptanlığını yaptım, alt yapı hocalığını yaptım, a takımda yardımcı hocalığını yaptım” ifadesine yer verdi.
“BİR ADIM ÖTEYE
GÖTÜRMEK YİNE
ONLARIN ELLERİNDE”
Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Ümraniyespor ile oynayacakları maç hakkından yapılan hatırlatma üzerine açıklama yapan Tiryaki; “Herkesin çok istediği kupa. Ben kupanın başlangıcında söylemiştim bu kupa ile ilgili bizim büyük hayallerimiz, büyük hedeflerimiz yoktu. Fakat bu müsabakalar resmi müsabaka oldukları için tabi süre veremediğimiz oyuncuları kullanmak açısından, maç eksiğini kapatmak açısından bizim için tabii ki önemliydi. Çocuklar buraya kadar getirdiler. Buradan bir adım öteye götürmek yine onların ellerinde. Çarşamba günü sahada yine Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmak için savaşan bir oyuncu grubu olacak. Bundan emin olabilirsiniz fakat tabii rotasyon yapmamız gerekecek fakat sahada müsabakayı kazanmak için tabi bu 120 dakikalık bir oyun bu süreç içerisinde müsabakayı kazanmak için doğru işler yapmak istiyoruz. Önümüzde 3-4 günlük bir dinlenme süresi var bunu da en iyi şekilde değerlendirip o müsabakaya da önem vereceğiz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme