'Çok önemli bir iş başardık'

Türkiye Basketbol Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda Afyon Belediyespor'u 69-65 ile geçen OGM Ormanspor'da forma giyen oyunculardan Hasan Karabulut elde edilen galibiyeti değerlendirdi.Tecrübeli oyuncu Karabulut, 'Öncelikle Ben Afyon Belediyespor'u tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi bir takım ve ligin en iyi 2-3 kadrosundan bir tanesi. Bizde burada çok önemli bir iş başardık. Bu sezon şu ana kadar [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nin 16. haftasında deplasmanda Afyon Belediyespor’u 69-65 ile geçen OGM Ormanspor’da forma giyen oyunculardan Hasan Karabulut elde edilen galibiyeti değerlendirdi.
Tecrübeli oyuncu Karabulut, “Öncelikle Ben Afyon Belediyespor’u tebrik ediyorum. Gerçekten çok iyi bir takım ve ligin en iyi 2-3 kadrosundan bir tanesi. Bizde burada çok önemli bir iş başardık. Bu sezon şu ana kadar oynanan maçlar içerisindeki belki de en sükseli galibiyet diyebilirim. Gerçekten yani bizim açımızdan çokta güzel oldu. Hem yukarıya adım atmak adına hem de son iki haftada kaybettiğimiz maçlara ithaf çok önemli bir galibiyetti” dedi.

Bakmadan Geçme