'Çok önemli bir galibiyetti'

Evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u 81-69 mağlup eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor'un Koçu Can Sevim yaptığı açıklama ile önemli olan maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti   Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Koç Sevim, 'Bizim için çok önemli bir maçtı. Çok önemli bir galibiyetti. Bandırma maçından sonra Bandırma galibiyetinin değerli olabilmesi için bu maçı [&hellip]

Evinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u 81-69 mağlup eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’un Koçu Can Sevim yaptığı açıklama ile önemli olan maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti

Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan Koç Sevim, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Çok önemli bir galibiyetti. Bandırma maçından sonra Bandırma galibiyetinin değerli olabilmesi için bu maçı kazanmamız gerektiğini konuştuk hep. Rakibimiz sonuç olarak bir takım, çok potansiyelli skorerleri var. Açık sahayı iyi oynuyorlar. Ama maçın başından itibaren kontrol altına aldığımızı düşünüyorum. Hep 5 sayı 10 sayı önde götürdük. Maçın sonunda da bu farkla kazabildik. Bizim önemliydi. Şimdi olabildiğince alt taraftan uzaklaşıp üst tarafa yaklaşmak istiyoruz. Yavaş yavaş da bunu başardığımızı düşünüyorum. Şimdi önümüzde Bursa ve İTÜ maçları var ki onlarda gerçekten önemli olacak üst tarafa yaklaşmak için. O maçları da kazanabilirsek ilk yarının sonunda nerede olduğumuzu hep beraber göreceğiz.” dedi.
“SÖZÜMÜ TUTTUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM”
Seyircilere verdiği sözü oyuncuların tuttuğunu belirten Koç Sevim, “Bugün çok güzel bir taraftar vardı. Çok coşkululardı umarım taraftarımız artarak devam eder. Aynı coşkuyu her maçımızda göstermelerini istiyorum. Bandırma maçından sonra verdiğim röportajda taraftarımıza söz vermiştim; sonuna bu takım mücadele edecek diye. Sanırım tüm takımın sözümü tuttuğumu düşünüyorum. Onlar sadece bizim yanımızda olsun biz aynı şekilde devam edeceğiz.” ifadesine yer verdi.
“İYİ BİR İVME YAKALADIK”
Afyon Belediye’nin başarılı oyuncularından Mehmet Alemdaroğlu, “Teksüt Bandırma maçı sonrasında kritik bir maçtı, iyi bir ivme yakaladık. Umarım ivmemiz artarak devam eder. Bizi yalnız bırakmayan tüm Afyon taraftarına teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme