“Çok okuyun, kendinizi sürekli geliştirin”

6-10 yaş arası çocukları araştırma ve tasarım yapmaya teşvik ederken, takım çalışması ve iletişim becerileri kazandırmak amacıyla tasarlanmış olan programa katılan Selçuklu İlkokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti.“ARAŞTIRMAYI BIRAKMAYIN”İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Tasarım dallarında kupa ödülü alan öğrencilerimizi kutluyorum. Güzel bir takım çalışması sergileyerek bizleri gururlandırdınız. Başarılarınız her alanda [&hellip]

6-10 yaş arası çocukları araştırma ve tasarım yapmaya teşvik ederken, takım çalışması ve iletişim becerileri kazandırmak amacıyla tasarlanmış olan programa katılan Selçuklu İlkokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti.
“ARAŞTIRMAYI BIRAKMAYIN”
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Tasarım dallarında kupa ödülü alan öğrencilerimizi kutluyorum. Güzel bir takım çalışması sergileyerek bizleri gururlandırdınız. Başarılarınız her alanda devam etsin. Araştırıp bol bol okuyarak sürekli kendinizi geliştiriniz. Başarılarınızdan dolayı Okul Müdürümüz Eralp Ekrem Geçe’yi, değerli öğretmenlerimizi ve sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme