• Haberler
  • Genel
  • “Çok okumalı, çok çalışmalıyız” – Kocatepe Gazetesi

“Çok okumalı, çok çalışmalıyız” – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal ile birlikte merkezde bulunan Kadayifçioğlu ve 75. Yıl YİBO pansiyonlarını ziyaret etti. Yalçın, öğrencilere tavsiyelerde bulundu İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın pansiyon ziyaretleri devam ediyor. Yalçın Kadayifçioğlu ve 75’nci Yıl Yibo pansiyonlarını ziyaret etti. Her iki okul yöneticileri ve nöbetçi öğretmenlerinde hazır bulunduğu ziyarette, [&hellip]

"Çok okumalı, çok çalışmalıyız"

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal ile birlikte merkezde bulunan Kadayifçioğlu ve 75. Yıl YİBO pansiyonlarını ziyaret etti. Yalçın, öğrencilere tavsiyelerde bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın pansiyon ziyaretleri devam ediyor. Yalçın Kadayifçioğlu ve 75’nci Yıl Yibo pansiyonlarını ziyaret etti.
Her iki okul yöneticileri ve nöbetçi öğretmenlerinde hazır bulunduğu ziyarette, pansiyonun; yatakhane, banyo-lavabo, revir, etüt salonları, dinlenme odaları, mutfak ve yemekhane birimlerinde incelemelerde bulunuldu. Birimlerin eğitim ve sağlık açısından genel olarak uygun olduğu gözlemlendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencilerle birlikte yenilen akşam yemeğinden sonra her iki okulun öğrencile-rine yönelik yaptığı konuşmada; “Devletimizin sıcaklığını ve ilgisini her ortamda hissettiğimiz gibi bu mekânlarda da ısınma, barınma, beslenme, güvenlik ve eğitim alanında gayet güzel bir ortamda bulunuyoruz. Bunun karşılığında da çok çalışıp çok okumamız gerek, hedeflerimizi en iyi şekilde gerçekleştirme adına ciddi bir çaba sarf etmemiz hem kendimize hem de bulunduğumuz ortamın hazırlayıcısı olan devletimize bir borçtur” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme