'Çok iyi konsantre olduk, kazandık'

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında Bursaspor Durmazlar'ı 85-76'lık skorla mağlup etmişti. İyi konsantre oldukları maçı kazandıklarını belirten Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, 'Bursa takımını kutluyorum. Bursa ile oynadığımız üçüncü maç oldu. Bunlardan ikisi resmi, bir tanesi hazırlık maçıydı. İlk hazırlık maçında bizi burada gerçekten çok iyi bir oyunla yendiler. Kupada yine [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor kendi sahasında Bursaspor Durmazlar’ı 85-76’lık skorla mağlup etmişti. İyi konsantre oldukları maçı kazandıklarını belirten Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran, “Bursa takımını kutluyorum. Bursa ile oynadığımız üçüncü maç oldu. Bunlardan ikisi resmi, bir tanesi hazırlık maçıydı. İlk hazırlık maçında bizi burada gerçekten çok iyi bir oyunla yendiler. Kupada yine bize karşı bir üstünlük sağladılar. Bu maç bizim için çok önemliydi zaten arkadaşlar çok iyi konsantre oldular. Benim de bir şey yapmama gerek kalmadı onlar işin bilincindeydi ve maçı kazandılar. Öncelikle ben takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim hepsi çok büyük özveri ile oynadı. Takıma gelince takımımız tabii ki on tane yeni oyuncumuz var. Kolay olmuyor, her gün üzerine bir şeyler koyuyoruz fakat birlikte oynamak, birbirine alışmak bunlar hep zaman işi. Basketbol bana göre bir ivme oyunu ivmeyi kaybetmemek için oynayacağız” dedi.
“KENDİ SAHAMIZDA SEZONUN İLK MAÇINI KAZANDIK”
Maçın ardından yapılan basın açıklamasında konuşan Afyon Belediyespor oyuncusu Oğulcan Danacıoğlu, “Öncelikle bütün hafta bu maç için çalıştık bunu belirtmek istiyorum. Çok iyi konsantre olduğumuzu düşünüyorum. Kendi sahamızda sezonun ilk maçıydı. Kazandığımız için mutluyuz her iki takıma yolunda başarılar dilerim” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Afyon’u tebrik ediyorum”

Afyon Belediyespor’un Bursaspor Durmazlar’ı mağlup ettiği maçın ardından konuşan Bursaspor Durmazlar Yardımcı Koç Tuncay Bostancı Afyon Belediyespor’u tebrik etti

Afyon Belediyespor’a mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmede bulunan Bursaspor Durmazlar’ın oyuncusu Özgür Şahin; “İlk yarıda ortada geçen bir oyun vardı. Bir rakibimiz, bir biz öne geçiyorduk. İkinci yarı iyi başlayamadık. İlk başlarda çok boş sayılar yedik. Özellikle rakip takım hücum ribaundlarını çok iyi aldı. daha sonra rakibimizi yakalamaya yaklaşmışken onlar da bize aynı şekilde cevap verdi. Üçüncü çeyreğin sonunda her iki takım adına güzel bir mücadele oldu. Fakat maçın sonunda bizler mağlup kaldık. Afyon’u tebrik ediyorum, takım arkadaşlarımızın da ellerine sağlık iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Taraftarlarımız adeta burayı kendi evimiz gibi hissettirdiler. Bizde iyi mücadele ettik fakat kazanan taraf olamadık taraftarlarımızın ayaklarına sağlık” ifadesine yer verdi.
“HAFTA İÇİ 8 KİŞİ
ANTRENMAN YAPTIK”
Afyon Belediyespor maçının hazırlıklarında hafta boyunca 8 oyuncuyla antrenman yaptıklarını belirten Bursaspor Durmazlar Yardımcı Koç Tuncay Bostancı; “ Öncelikle Afyon takımını galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bizim açımızdan değerlendirilecek olursak bütün hafta boyunca 8 kişi antrenman yapabildik. Sakatlarımız var, o yüzden istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bu da bizim yenilmemize sebebiyet verdi. Tekrardan rakibimizi tebrik ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme