• Haberler
  • Genel
  • “Çok iyi ağırlandık” – Kocatepe Gazetesi

“Çok iyi ağırlandık” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’a yabancı ülkelerden gelen halk oyunları ekip üyeleri, kentte çok iyi ağırlandıklarını belirtti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 12’nci Uluslararası Zafer Festivali’ne katılan halk oyunları ekipleri ile bir araya geldi. Halk oyunları ekipleri ile Belediye Meclis Salonu’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, birer şilt takdim etti. Çoban, “Festivalimize katılımınızdan [&hellip]

"Çok iyi ağırlandık"

Afyonkarahisar’a yabancı ülkelerden gelen halk oyunları ekip üyeleri, kentte çok iyi ağırlandıklarını belirtti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 12’nci Uluslararası Zafer Festivali’ne katılan halk oyunları ekipleri ile bir araya geldi. Halk oyunları ekipleri ile Belediye Meclis Salonu’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, katılımlarından dolayı teşekkür ederek, birer şilt takdim etti. Çoban, “Festivalimize katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah nice festivallerde yeniden görüşebiliriz. Sizleri ve ülkelerinizi çok seviyoruz. Ailelerinize, Afyonkarahisar ve Türk halkının sevgilerini yolluyorum” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı konuşmasının sonunda ayakta alkışlayan halk oyunları ekipleri, Başkan Çoban ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık’a ülkelerine ve yörelerine özgü hediyeler takdim etti.
Tüm halk oyunları ekiplerini temsilen kısa bir konuşma yapan Moldova Halk Oyunları Ekibi’nden Ludmila Nedelea ise Büyük Taarruz’un ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91’inci yıldönümü etkinliklerine katılmaktan büyük onur duyduklarını söyledi. İlimizde çok iyi ağırlandıklarını kaydeden Ludmila Nedelea, kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverliğe teşekkür etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme