“Çok güzel seçim başarısı elde ettik”

İGM üyesi Salih Sel, 30 Mart seçimleri sonrası elde edilen seçim başarısının çok güzel olduğunu söyledi. Sel, başarılı çalışmaların yeni dönemde de sürdürüleceğini kaydetti İl Genel Meclisi Üyesi Salih Sel, 12. dönem 30 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.“BOYLARININ ÖLÇÜSÜNÜ ALDILAR”Yeni döneme tekrar seçilen İGM merkez üyesi üyesi Salih Sel, 30 Mart yerel seçimlerinin çok stresli [&hellip]

"Çok güzel seçim başarısı elde ettik"

İGM üyesi Salih Sel, 30 Mart seçimleri sonrası elde edilen seçim başarısının çok güzel olduğunu söyledi. Sel, başarılı çalışmaların yeni dönemde de sürdürüleceğini kaydetti

İl Genel Meclisi Üyesi Salih Sel, 12. dönem 30 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.
“BOYLARININ ÖLÇÜSÜNÜ ALDILAR”
Yeni döneme tekrar seçilen İGM merkez üyesi üyesi Salih Sel, 30 Mart yerel seçimlerinin çok stresli bir süreç olduğunu söyledi. Stres nedeninin paralel yapılanma olduğunu dile getiren Sel, çok çirkin iftiralar ve akla gelebilecek her türlü belden aşağı vurmanın gerçekleştiğinden yakındı. Paralel yapıya hizmet edenlerin broşürler bastırıp dağıttıklarını, insanlarla bire bir görüşüp yemin ettirdikleri duyumlarını aldıklarını aktaran Sel; “Daha farklı şeylerde var. Kulağımıza gelen akıl almaz şeyler oldu. Ama Allah bunları umduklarına ulaştırmadı. Elhamdülillah bu kounda Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Bir yerde boylarının ölçüsünü aldılar. Çünkü bunun dışında MHP’nin kendi oylarına ve CHP’nin Belediye Başkanlığı’nda aldığı oylara bakıldığında yüzde 5 civarında, İGM oylarına bakıldığında 14 bine yakın bir oy oranı var. Her üç CHP’liden ikisi MHP’ye vermiş vaziyette. Türkiye genelinde AK Parti karşısında kim güçlü ise onu desteklemek gibi bir strateji güdüldü. Paralel yapı korkunç şekilde çalıştı.” dedi.
3 Y İLE MÜCADELE
İÇİN YOLA ÇIKILDI
Seçim sonuçları doğrultusunda MHP, CHP, paralel yapı olmak üzere üçünün bir AK Parti yapmadığını söyleyen Salih Sel, bir yıl önceki anket sonuçlarına göre Türkiye genelinde cemaatlerin yüzde 6’lık bir oy oranına sahip olduğunu belirtti.
Sel, seçimlere can hıraş çalışan AK Parti karşıtlarının iktidar karşısındakilere oy vermelerine, bire bir ev ziyaretleri, yemin ettirmek, Kur’ana el bastırmalara rağmen alınan sonucun AK Parti ve Başbakan Erdoğan açısından vatandaşın güvenini ortaya koyduğunu söyledi. Sel; “Yalanlara dolanlara millet inanmadı. Her zaman söylüyorum ülkede 22 banka hortumlanmışken, 23,5 milyar IMF’ye borç varken tüm borçlar ödendi. Zorunlu tasarruf fonları ödendi. Buna rağmen çok büyük yatırımlar yapıldı. Bakanımızın bakanlığında ‘Bin Günde Bin Gölet’ projesi ve diğerleri var. Türkiye’nin en büyük barajları yapılıyor. 17 Bin kilometre duble yol, hızlı tren projeleri yapılıyor. Hırsızlık olsa bunlar yapılabilir mi? Biz AK Parti olarak 3 Y ile mücadele etmek için yola çıktık.” diye konuştu.
“MİLLET
BUNLARI YEMEDİ”
İGM üyesi Salih Sel, İhsaniye’nin eski Kaymakamının da kendisi ve eşini işaret ederek bir takım iddialarda bulunduğunu bunların gerçek dışı olduğunun ortaya çıktığını belirtti. Sel şöyle konuştu: “İhsaniye ilçesinin tapu dairesine şahsım ve eşimin adına her ne varsa çıkartılması başvurusunda bulundum. Elime bomboş tertemiz bir sayfa geldi. Her şey söylenebilir hamd olsun bizi bilenler biliyorlar. Aynı şekilde partimizce, Başbakanımız nezdin de asla ve asla yolsuzluğa, hırsızlığa hiçbir şekilde sahip çıkılmaz. Bu tamamen yıpratmadır. Çamur at tutmazsa izi kalır mantığıdır. Millet hamd olsun bunu yemedi. Vatandaşlarımız Başbakanımızın yaptığı mitinglere daha önceki mitinglerden Afyon’da ve diğer yerlerde çok daha fazla katılım gösterdiler. Böylece halk Başbakanımızın arkasında olunduğu gösterdi. Çok güzel bir seçim başarısı elde edildi. Başarılı çalışmalar yeni dönemde de sürdürülecek. Seçim ile birlikte meclis üye sayımız geçen dönem ile aynı oldu. AK Parti 33, MHP 14, CHP 3 üye şeklinde gerçekleşti.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme