Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok çalıştılar, sinemayı hakettiler

Afyonkarahisar Belediyesi’nin, kültür sanat

Afyonkarahisar Belediyesi’nin, kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar için özel olarak yarıyıl etkinlikleri kapsamında hazırladığı sinema etkinliği başladı

 

Yarıyıl tatilinin girmesi ile birlikte Belediye’nin sosyal medya hesaplarından öğrencilere sürpriz hazırlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tam bin öğrenciye ücretsiz sinema bileti hediye etti.
Park Afyon Cinemaximum işbirliğinde düzenlenen proje kapsamında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelen ilk bin öğrenci, Rafadan Tayfa 2 Göbeklitepe ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmlerinden herhangi birini izleme fırsatı buluyor. Öğrenciler heyecan dolu maceralarıyla çocukların en çok sevdiği çizgi film karakteri olan Rafadan Tayfa Göbekli Tepe’yi Park Afyon Cinemaximum da izlediler.
Filmi izleyen çocuklar, kendilerine yarıyıl tatilinde sürpriz hazırlayan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ettiler. Başkan Zeybek ise, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak tatil döneminde çocuklarımızı da unutmadık. Onlara en çok sevdiği çizgi filmleri izleme fırsatı vererek unutamayacakları bir gün yaşatmak istedik.” dedi. Dün gün boyu Rafadan Tayfa 2 Göbeklitepe filmini izleyen çocuklar, yarında Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmini izleme fırsatı bulacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti