Çok çalışın gençler – Kocatepe Gazetesi

Bilim Dershanesi Müdürü Zeki Çolak, öğrencilerin daha çok çalışmaları hâlinde hedeflerine ulaşacaklarını söyledi Bilim Dershanesi Müdürü Zeki Çolak, Afyonkarahisar genelinde 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencilerine Bilim Dershanesi'nin yaptığı Düzey Belirleme Sınavı (DBS)'nda dereceye girenler için yapılan ödül töreninde, birçok tavsiyede bulundu. Çolak, “Bu başarıları alan öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında tempoyu daha çok artırarak, daha [&hellip]

Çok çalışın gençler

Bilim Dershanesi Müdürü Zeki Çolak, öğrencilerin daha çok çalışmaları hâlinde hedeflerine ulaşacaklarını söyledi

Bilim Dershanesi Müdürü Zeki Çolak, Afyonkarahisar genelinde 5, 6 ve 7’nci sınıf öğrencilerine Bilim Dershanesi’nin yaptığı Düzey Belirleme Sınavı (DBS)’nda dereceye girenler için yapılan ödül töreninde, birçok tavsiyede bulundu. Çolak, “Bu başarıları alan öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında tempoyu daha çok artırarak, daha çok çalışarak başarılarını bir kademe üste taşımaları mümkündür. Ancak daha çok çalışma daha çok başarıyı getirecektir” dedi.
Çolak, “Düzenlediğimiz Seviye Tespit Sınavı’ndaki amacımız, öğrencilerin seviyelerinin resmini çekip velileriyle bunu paylaşmaktı. Bu çalışmayı sonuçlandırdık ve bununla ilgili derece yapan öğrencileri ödüllendirdik” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme