• Haberler
  • Genel
  • Çok çalışın, donanımlı olun, yararlı olun

Çok çalışın, donanımlı olun, yararlı olun

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kız Yetiştirme Yurdu’nda iftara katıldı. Balkanlıoğlu, “Öncelikle sizin kendinize faydanız olacak, derslerinizi çok iyi çalışacaksınız” dedi Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evleri’nde kalan öğrenciler ile sık sık bir araya gelen ve onlarla yakından ilgilenen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Eşi Esma Balkanlıoğlu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu’nda [&hellip]

Çok çalışın, donanımlı olun, yararlı olun

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kız Yetiştirme Yurdu’nda iftara katıldı. Balkanlıoğlu, “Öncelikle sizin kendinize faydanız olacak, derslerinizi çok iyi çalışacaksınız” dedi

Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evleri’nde kalan öğrenciler ile sık sık bir araya gelen ve onlarla yakından ilgilenen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Eşi Esma Balkanlıoğlu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kız Yetiştirme Yurdu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.İftar programına Vali Balkanlıoğlu ve Bayan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Gülser Estaoğlu, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Akgün Corav ve Bayan Corav, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, PMYO Müdürü Müjdat Karagöz ile daire müdürleri ve bakıcı aileler katıldılar. Çocuk evinde kalan Sadegül Seçkin’in yaptığı sofra duası ile başlayan iftar yemeğinin devamında yine Ahmet Kümakaya’nın okuduğu ‘Kırk Yaşındasın’ şiiri iftar programına katılanları hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.
“İYİ Kİ AFYONKARAHİSAR’A GELMİŞİM”
Programda açılış konuşmaları sırasında Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Gülser Estaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar ve düzenlenen iftar yemeği hakkındaki düşüncelerini belirtirken, “Genel Müdürlüğümüz bünyesinde iller bazında görev dağılımı yapıldı. Bana da Afyonkarahisar verildi. Afyonkarahisar’a gelmekten çok memnun oldum. İyi ki Afyonkarahisar’a gelmişim. Burada yapılan başarılı çalışmalar, güzel ve bu sıcak ortam beni çok sevindirdi. Afyonkarahisar’da duyarlı aileler var ve inşallah gitgide artacaktır. Tabi burada ki başarıda katkısı çok büyük olan Sayın Valimize ve eşi Bayan Balkanlıoğlu’na canı gönülden teşekkür ediyorum. Kurum çalışanlarınızı da özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.
“ONLAR İLERİDE CUMHURBAŞKANI
OLACAK”
Açılış konuşmaları sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Bu mübarek günde çocuklarımızla beraber olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Bir şekilde devletin himayesine ihtiyaç duyan çocuklarımıza kucak açan devletimiz ve ailelerimiz olduğu sürece ülkemiz daima ileriye gidecektir. Bu çocuklar ülkemizin geleceği için çok önemlidir. Onlar ileride doktor, rektör, vali ve hatta cumhurbaşkanı olacaklardır. Bu yüzden onlarla çok iyi ilgilenmemiz gerekiyor” diye konuştu.
BALKANLIOĞLU’NDAN NASİHAT
Daha sonra çocuklara nasihatta bulunan Vali Balkanlıoğlu, “Yetkililer ve aileler sizlerle ne kadar çok ilgilenirse ilgilensin ve ellerinden geleni yapsın, sizin kendinize dokunacak yararınız kadar, yarar sağlayamazlar. Öncelikle sizin kendinize faydanız olacak, derslerinizi çok iyi çalışacaksınız, okullarınızda öğretilenleri sürekli tekrarlayacak ve bol bol kitap okuyacaksınız. Böylece bilgili, donanımlı ve kendinden emin bireyler olacaksınız. Vatana, millete faydalı işler yapacak ve topluma yararlı bireyler olacaksınız” ifadelerini kullandı.
Programın sonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışanlara katıldıkları Evlilik Öncesi ve Aile Eğitimi ile Aile Eğitim Programı (AEP) Eğiticisi kurslarında başarılı olanlara, sertifikaları Vali Balkanlıoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Gülser Estaoğlu tarafından verildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme