'Çok Büyük Projelere İmza Atacağız'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnafları işyerlerinde ziyaret etti. Uluçay, 'Afyonkarahisar Yüzyılı'nı başlatmak adına hemşehrilerimizle birlikte çok büyük projelere imza atacağız.' dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Bankalar Caddesi ile Kanlıca Pazar yeri esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretlerde; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il yönetim kurulu ile kadın kolları yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretlerinin ardından bir açıklama yaptı. Uluçay, açıklamasında şunları kaydetti: “Hemşehrilerimizin sahada her zaman olduğu gibi yine bizlere ve AK Parti’mize karşı yoğun bir teveccühü olduğunu görüyoruz. Bizlerde esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek kendilerinin taleplerini dinliyor, projelerimizi anlatarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Afyonkarahisar Yüzyılı’nı başlatmak adına hemşehrilerimizle birlikte çok büyük projelere imza atacağız. Gençlerimizle, kadınlarımızla alakalı birçok projemiz mevcut. Teknolojik projelerimiz başta olmak üzere birçok noktada çalışmalar yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın açıklayacağı seçim beyannamemizin ardından bizde Afyonkarahisar için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi bir bir hemşehrilerimize aktaracağız inşallah. Daha önce AK Belediyecilik anlayışıyla nasıl hizmet ettiysek yeni dönemde daha büyük gayretlerle hizmetlerimiz devam edecek. Şehrimizin çehresini daha da güzelleştirerek Afyonkarahisar’ı dünya da olumlu yönde konuşulan bir noktaya taşımayı hedefliyoruz. Çünkü bizim derdimiz de sevdamızda Afyonkarahisar. Bizleri büyük bir teveccüh ile karşılayan esnaflarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme