'Çocukluklarını yaşatıyoruz'

Taşoluk Belediyesi'nin girişimleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi'nin destekleriyle beldede bulanan çocukların tümünün yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini hedefleniyor. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Bana Çocukluğu Yaşat' projesi kapmasında beldede bulanan tüm çocuklara sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler yaptırılıyor. Taşoluk Belediyesi bünyesinde bulanan 4, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile [&hellip]

Taşoluk Belediyesi’nin girişimleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi’nin destekleriyle beldede bulanan çocukların tümünün yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini hedefleniyor. Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Bana Çocukluğu Yaşat” projesi kapmasında beldede bulanan tüm çocuklara sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler yaptırılıyor. Taşoluk Belediyesi bünyesinde bulanan 4, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi destekli 2 eğitimcinin çocuklara çeşitli etkinler yaptırdığını belirten Taşoluk Belediye Başkanı murat Öner, “Beldemizde bulanan tüm çocuklara her açıdan etkinlikler yaptırıyoruz. Çocuklarımız sabah saatlerinde Kuran Kursu’na gidiyorlar. Öğleden sonra güneş ışınları etkisini kaybettiğinde izcilikten futbola, yüzmeden tenise birçok sportif etkinlikte hem yazın güzelliğini yaşıyor hem de üzerlerindeki enerjiyi atarak çocukluklarını yaşıyorlar” dedi.
DEĞERLERİMİZLE DEĞERLİYİZ
PROJESİNDE
5. YIL
Taşoluk Beldesi’nde birçok projenin her yıl düzenli olarak hayata geçtiğini söyleyen Başkan Öner, “Beldemizde çocuklarımızın gelişimleriyle ilgili her yıl yaz aylarında ve okul sezonu içinde düzenli olarak faaliyetlerimiz yapılıyor. Yaptığımız bu düzenli faaliyetler meyvesini veriyor. Bu meyvelerden bazılarında ise okul sporlarında ilçe değil il derecelerimiz bulunuyor. Onun dışında “Değerlerimizle Değerliyiz” projemiz var. Çocuklarımıza bu proje kapsamında yere çöp atmama, yerde olan çöpleri çöp kutularına atma, karşılaştıkları insanlara selam verme gibi kültürel birçok etkinliğe yer veriyoruz” ifadesine yer verdi.
“FUTBOL TAKIMIMIZIN
ÖNEMLİ YERİ VAR”
Taşoluk Belediyespor’un önemli yeri olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Murat Öner, “Beldemizin futbol takımı olan Taşoluk Belediyespor’un beldemiz açısından önemli bir yeri var. Burada dikkat çekmek istediğim konu A takım değil alt yapı takımlarımız. Benim başkanlık dönemimde A takımımız Süper Lige bir çıkar bir iner. Bu bizim için çok önemli bir durum değil. Beldemizde amatör olarak bir takımın bulunması bize yetiyor. Alt yapıdan yetişen oyuncuların bu takımda forma giymelerini görmek bizleri büyük ölçüde mutlu ediyor zaten. Alt yapılarda futbol oynayan çocuklarımızın yıl içinde de sportif faaliyetlerde bulunması bizler için önemli olan bir durum konumunda yer alıyor” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme