• Haberler
  • Genel
  • Çocukların yeni cenneti Hasbahçe – Kocatepe Gazetesi

Çocukların yeni cenneti Hasbahçe – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da başta çalışan anneler olmak üzere velilerin büyük beğenisini kazanacak yeni bir özel kreş ve gündüz bakımevi açıldı Özel bahçesi ve özenle seçilmiş eşyalarıyla dikkat çeken Hasbahçe Çocuk Cenneti'nde çocuklar için pek çok farklı etkinliğin yanı sıra hayvan sevgisinin de aşılanacağı bir mini hayvanat bahçesi bulunuyor. Yemeklerin diyetisyen kontrolünde özel olarak hazırlandığı Erkmen Yolu üzerindeki [&hellip]

Çocukların yeni cenneti Hasbahçe

Afyonkarahisar’da başta çalışan anneler olmak üzere velilerin büyük beğenisini kazanacak yeni bir özel kreş ve gündüz bakımevi açıldı

Özel bahçesi ve özenle seçilmiş eşyalarıyla dikkat çeken Hasbahçe Çocuk Cenneti’nde çocuklar için pek çok farklı etkinliğin yanı sıra hayvan sevgisinin de aşılanacağı bir mini hayvanat bahçesi bulunuyor. Yemeklerin diyetisyen kontrolünde özel olarak hazırlandığı Erkmen Yolu üzerindeki Yeşil Vadi evleri ile Zeyland Alışveriş Merkezi’ne birkaç yüz metre mesafede açılan Hasbahçe Çocuk Cenneti Özel Kreş ve Gündüz Bakımevi, fiziki imkanlarıyla açılışa katılanlardan tam puan aldı. Hasbahçe Çocuk Cenneti’nde tüm çalışma ve programlarında miniklerin araştırmacı, bilgi işleyen ve başkalarını da önemseyen kişiler olması hedeflediklerini söyleyen İşletmeci Hanife Bacak, miniklerin açık fikirli ve dengeli bireyler olmasını amaçladıklarını söyledi.
Türkçe ve İngilizce etkinliklerinin yanı sıra el becerisi, müzik ve dans etkinlikleriyle satranç ve jimnastik sporlarıyla çocuklarının bireysel gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini anlatan Sorumlu Müdür Nur Nakipoğlu, Hasbahçe Çocuk Cenneti’nde eğitsel branşların yanı özel hazırlanan bahçede oyun parkı ve hobi bahçesi bulunduğunu kaydetti. Hobi bahçesinde çocukların meyvelerin nasıl yetiştiğini görerek öğreneceğini ifade eden Müdür Nakipoğlu, köpek, tavuk, horoz, kaz, keçi, koyunların bulunduğu hayvanat bahçesinde ise çocuklara hayvan sevgisini kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
Hasbahçe Çocuk Cennet edilen dua ve kesilen kurbanın ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş tarafından açıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme