• Haberler
  • Genel
  • 'Çocuklarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğim'

'Çocuklarımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğim'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 'Çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğim.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Yönetimini ve Öğrencilerini Türkiye Büyük Meclisi’nde ağırladı

Milletvekili Mehmet Taytak ve heyet birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisini gezdiler. Meclisi ve Genel Kurulu gezdiren Milletvekili Mehmet Taytak öğrencilerle yakından ilgilendi.

'Çocuklarımızın Yanında Olmaya Devem Edeceğim'

“OKULUMUZLA UZUN ZAMANDIR İLGİLENİYORUM”

Milletvekili Taytak, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün Afyonkarahisar Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Müdürümüz Nuri Altaş ve öğrencilerimizi Gazi Meclisimizde misafir ettik. Okulumuz benimde uzun zamandır ilgilendiğim, taleplerini yerine getirdiğim ve daha önce ziyaretine gittiğim okullardandır. Okulumuz 2024-2025 eğitim-öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen pilot okullarından biri olmuştur. İnşallah öğretmenlerinizin rehberliğinde, bilgiyle donanmış, ahlakla yoğrulmuş nesillerimiz yetişecektir. Kendilerine bugün meclisimizin Çocuklarımızın her zaman yanında olmaya, kendilerini desteklemeye devam edeceğim.” 

'Çocuklarımızın Yanında Olmaya Devem Edeceğim'

“VEKİLİMİZE İLGİSİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Müdürü Altaş, misafirperverliği için Milletvekili Taytak’a teşekkür etti. Altaş, “Öğrencilerimizle gezi programı kapsamında TBMM‘de Milletvekilimiz Mehmet Taytak Bey’i ziyaret ettik. Bizlere desteğini esirgemeyen, meclisimizi öğrencilerimize bizzat gezdiren, öğrencilerimizin taleplerini dinleyen Sayın Vekilimize nazik kabulleri, ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ederim.” dedi.

'Çocuklarımızın Yanında Olmaya Devem Edeceğim'

Bakmadan Geçme