Çocuklara karne hediyesi – Kocatepe Gazetesi

Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi 29 Ocak tarihinden itibaren yaptığı kitap kampanyası ile çocuklar için güzel bir ara tatil tasarladı 29 Ocak’ta başlayan ve yarıyıl tatili boyunca devam edecek olan 'sömestr kitap şenliği' kampan-yasına, karnesini getiren, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan tüm öğrenciler katılabiliyor. Afyonkarahisar'daki tüm okulların tek tek ziyaret edilerek bilgilendirildiği kitap kampanyasına, [&hellip]

Çocuklara karne hediyesi

Zeyland Alışveriş ve Eğlence Merkezi 29 Ocak tarihinden itibaren yaptığı kitap kampanyası ile çocuklar için güzel bir ara tatil tasarladı

29 Ocak’ta başlayan ve yarıyıl tatili boyunca devam edecek olan ‘sömestr kitap şenliği’ kampan-yasına, karnesini getiren, 1. sınıftan 8. sınıfa kadar olan tüm öğrenciler katılabiliyor.
Afyonkarahisar’daki tüm okulların tek tek ziyaret edilerek bilgilendirildiği kitap kampanyasına, öğrenci ve öğretmenler tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Öğrencilerin tatillerini daha keyifli hale getirmelerini sağlamak ve çocuklara kitap okuma alışkanlıklarını kazandırmak için oluşturulan bu kampanyadan ötürü birçok öğretmen ve veli memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler. Öğrenciler, kitabın yanı sıra kendilerine verilen oyun jetonları sayesinde de eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bakmadan Geçme