• Haberler
  • Genel
  • Çocuklar Özdilek’te neşeli – Kocatepe Gazetesi

Çocuklar Özdilek’te neşeli – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi, çocuklar için düzenledikleri etkinliklerini aralıksız sürdürüyor Hafta sonu etkinliklerle dolu olan Özdilek çocuklar için farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Özdilek Afyonkarahisar çocuk oyun odasında 3-7 yaş arasındaki çocuklar kurabiyelerini kendileri yapıyor. Palyaçolar eşliğinde yapılan etkinlikte çocuklar kendi kurabiyelerini kendileri yapmak için uğraşıyorlar.Hafta sonu etkinliklerine ilişkin bilgi veren Özdilek Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler [&hellip]

Çocuklar Özdilek'te neşeli

Özdilek Alışveriş Merkezi, çocuklar için düzenledikleri etkinliklerini aralıksız sürdürüyor

Hafta sonu etkinliklerle dolu olan Özdilek çocuklar için farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Özdilek Afyonkarahisar çocuk oyun odasında 3-7 yaş arasındaki çocuklar kurabiyelerini kendileri yapıyor. Palyaçolar eşliğinde yapılan etkinlikte çocuklar kendi kurabiyelerini kendileri yapmak için uğraşıyorlar.
Hafta sonu etkinliklerine ilişkin bilgi veren Özdilek Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumlusu Osman Akyar, “Her Cumartesi ve Pazar günleri yapmayı planladığımız çocuklara özel aktivitelerle Özdilek’te Çocuk Şenliği etkinliğine 3-7 yaş arası tüm çocukları Özdilek Çocuk Odasına bekliyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme