• Haberler
  • Genel
  • Çocuklar Özdilek'te mutlu – Kocatepe Gazetesi

Çocuklar Özdilek'te mutlu – Kocatepe Gazetesi

Özdilek AVM Afyonkarahisar, çocukların eğlence merkezi olmayı sürdürüyor Özdilek AVM'de her hafta sonuna özel olarak düzenlenen birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerde çocuklar güzel vakit geçirmenin yanında yaratıcılık yönlerini de geliştiriyor.Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Nihat Günsel 'Her cumartesi ve pazar gerçekleştirdiğimiz çocuklara özel aktivitelerle 3-7 yaş arası tüm çocukları Özdilek Çocuk Odasına bekliyoruz.' dedi. Çocuk [&hellip]

Çocuklar Özdilek’te mutlu

Özdilek AVM Afyonkarahisar, çocukların
eğlence merkezi olmayı sürdürüyor

Özdilek AVM’de her hafta sonuna özel olarak düzenlenen birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerde çocuklar güzel vakit geçirmenin yanında yaratıcılık yönlerini de geliştiriyor.
Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Nihat Günsel; “Her cumartesi ve pazar gerçekleştirdiğimiz çocuklara özel aktivitelerle 3-7 yaş arası tüm çocukları Özdilek Çocuk Odasına bekliyoruz.” dedi. Çocuk oyun odasında 3-7 yaş arasındaki çocuklar kurabiyelerini kendileri yapıyor. Palyaço eşliğinde yapılan etkinlikte çocuklar kendi kurabiyelerini kendileri yapmak için uğraşıyorlar.
Mart ayında yapılacak etkinliklerle de Özdilek çocuk oyun odası renkli görüntülere sahne olacak. Orman haftasında işletme girişinde fidan dağıtımı yapılacak ve çocuk oyun odasında da çocuklar fasulye ekimi yapacaklar. Ayrıca yine Mart ayında gerçekleşecek olan Çanakkale Zafer etkinlikleri çerçevesinde oyun odasında Çanakkale isimli film çocuklara izletilecek.
İşletme Müdürü Nihat Günsel, “Özdilek AVM’ye gelen çocuklar, çocuk oyun odasında eğlenceli vakit geçirirken aileler de Özdilek AVM’ deki hesaplı alışverişin keyfini yaşamaya devam ediyor. Her zaman en uygun ve cazip fiyatları alışverişi müşterilerine sunan Özdilek AVM bundan sonra da hesaplı alışverişin merkezi olmaya devam edecek.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme