Çocuklar geleceğin, Meclis demokrasinin teminatı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu yıl 96. yıldönümü kutlanacak olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı mesaj yayınlayarak kutladı. Eroğlu “Milletimizin ortak iradesinin eseri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yıl dönümünü bütün yurtta büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920, milletimizin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü sembolleştiren bir tarihtir. [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu yıl 96. yıldönümü kutlanacak olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı mesaj yayınlayarak kutladı. Eroğlu; “Milletimizin ortak iradesinin eseri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yıl dönümünü bütün yurtta büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920, milletimizin kurtuluşunu, bağımsızlığını, özgürlüğünü sembolleştiren bir tarihtir. Sevgili çocuklarımızın, vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bizlere Meclisimizi, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi emanet bırakan ilk meclis başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Birinci Meclisimizin kahraman milletvekillerini rahmet ve şükranla yâd ediyorum” dedi.
Vali Hakan Yusuf Güner, Şemsettin Karahisari Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerini makamında kabul etti. Ziyaret sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner; ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini, kendisine ziyarete gelen çocukların nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutladığını belirtti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi: “Demokratik hayatın temellerinin atıldığı ve milletimizin bağımsız yaşama iradesinin bütün dünyaya ilan edildiği 23 Nisan 1920 ülkemiz için bir dönüm noktası olmuştur. Kuruluşunun yıldönümünü kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi, geleceğimizin en büyük teminatıdır. Bu güvencenin temel kaynağı da çocuklarımızdır. Atatürk başta olmak üzere, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, CHP Milletvekili Burcu Köksal, MHP Milletvekili Mehmet Parsak, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, CHP İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, MHP İl Kadın Kolları Koordinasyonu Başkanı Emel Uşaklı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik yayınladıkları mesajlarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme