Çocuk Evleri'nde kalarak başarı kazandılar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Çocuk Evleri'nde kalan 14 öğrenci, okullarında takdirname kazandı. Öğrencilere, Valilik Makamı'nda düzenlenen törenle tablet bilgisayar hediye edildi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün açtığı çocuk evlerinde kalan 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde takdirname ve teşekkür alan 14 öğrenci Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Valilik Makamı'nda gerçekleştirilen [&hellip]

Çocuk Evleri’nde kalarak başarı kazandılar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Çocuk Evleri’nde kalan 14 öğrenci, okullarında takdirname kazandı. Öğrencilere, Valilik Makamı’nda düzenlenen törenle tablet bilgisayar hediye edildi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün açtığı çocuk evlerinde kalan 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde takdirname ve teşekkür alan 14 öğrenci Vali İrfan Balkanlıoğlu tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi. Valilik Makamı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Hayrullah Üstün hazır bulundular.
İLK DÖNEMDE BAŞARI
KAZANDILAR
Törende konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın son dönemlerde başlatmış olduğu başarılı bir çalışma olarak evlerde en iyi şartlarda ve en iyi imkanlar da kalmaktadırlar. Bu çocuklar devlet gözetiminde ve devlet himayesinde geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaktadırlar. Kendileri okullarında üstün başarı gösterdiler, biz de diğer arkadaşlarına örnek olsun, teşvik olsun diyerek ve kendilerine sahip çıktığımızı göstermemiz adına birer tablet bilgisayar hediye ediyoruz. Ödüle hak kazanan çocuklar 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde takdir ve teşekkür alan evlatlarımızdır. Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Remziye Kaçtı isimli bir yavrumuz Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde okul birincisi olmuştu, mühendislik fakültesini kazandı ve inşaat mühendisi olacak inşallah. Bu çocuklarımızda bu ve bunun gibi başarılar bekliyoruz” dedi.
HER BİRİ İYİ YERE GELECEK
Toplumun genelinin çocuklara sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Balkanlıoğlu, “Bizim burada bu ödülleri vermemizin bir amacı da bu çocuklara kamuoyunun sahip çıkmasını sağlamak, çocuklara sadece Valilikler gibi resmi kurumların değil de toplumun genelinin sahip çıkması ve onların dertleriyle ilgilenmesi, çevresinde korunmaya muhtaç çocuklar varsa kurumlara haber vermeleri gibi sosyal sorumluluk bilincini uyandırmaktır. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çocuklarımız hakkında gerekli incelemeleri yaptıktan sonra bildiğiniz gibi apartman dairelerinde, komşularıyla beraber kalabilecekleri bir ortama yerleştiriliyorlar. Burada çocuklar apartman sakinleri ile beraber komşuluk ilişkilerini geliştiriyorlar. Bizi biz yapan her türlü değerlere sahip olarak yetişiyorlar. Gün içerisinde ev işleri ile meşgul oluyorlar. Bunun yanında tam bir aile havası içinde ve hatta ondan da öte bir terbiye alıyorlar. Böylece topluma daha iyi hazırlanıyorlar. Her biri bir iş, bir meslek sahibi olacaklar. Emniyet amiri, jandarma komutanı, kaymakam, doktor ve vali olacaklar inşallah. Böylece hayatlarını sorunsuz bir şekilde devam ettirecekler” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

BİZ SİZİN
AİLENİZİZ

Vali Balkanlıoğlu, “Başarılarınızı yürekten kutluyor ve başarılarınızı sizlerle birlikte paylaşıyorum. Bizler sizin aileniz sayılırız, sizlerin her türlü istek, talep ve problemlerinizi çözmeye hazırız” dedi.

Bakmadan Geçme