Çocuk Evleri umut oldu – Kocatepe Gazetesi

Bin 500 adet mavi kapak toplayarak, ‘Mavi Kapak Toplama Kampanyası’na destek veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri öğrencileri, topladıkları kapakları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teslim ettiler Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan ‘Mavi Kapak Toplama Kampanyası’na bir destekte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri öğrencilerinden geldi. Bir engelli [&hellip]

Çocuk Evleri umut oldu

Bin 500 adet mavi kapak toplayarak, ‘Mavi Kapak Toplama Kampanyası’na destek veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri öğrencileri, topladıkları kapakları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teslim ettiler

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından başlatılan ‘Mavi Kapak Toplama Kampanyası’na bir destekte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri öğrencilerinden geldi.
Bir engelli bireyin daha umutlarını yeşertmek için bin 500 adet mavi kapak toplayan Çocuk Evi öğrencileri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci nezaretinde, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek, topladıkları kapakları teslim etti. Çocuk Evleri öğrencileriyle yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Çocuk Evleri’nde verilen hizmetlerle ilgili Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Lafçı’dan bilgi alan Başkan Çoban, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci nezdinde tüm kurum çalışanlarına başarı dileklerini iletti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme