• Haberler
  • Genel
  • ”Çocuk Eğitiminde Anne Baba ve Öğretmenin Rolü” anlatıldı

”Çocuk Eğitiminde Anne Baba ve Öğretmenin Rolü” anlatıldı

http://m.kocatepegazetesi.com/

Dinar 125. Yıl Ana Okulu tarafından “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çocuk Eğitiminde Anne Baba ve Öğretmenin Rolü”http://m.kocatepegazetesi.com/” konulu konferans düzenlendi

Belediye Kültür Sarayı Düğün Salonu’nda Afyonkarahisar Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Gelişim Uzmanları ve Dinar 125. Yıl Anaokulu Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen konferansa, Belediye Başkan yardımcısı Tuğrul Açıkkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Şube Müdürü Adem Kocagöz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yaşar Sağlam, okulların anasınıf öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
125 Ana Okulu Müdürü Nevzat Ceylan, konferansta yaptığı konuşmada, eğitimin, insan hayatında doğumla başlayıp, ölünceye kadar devam eden bir süreç olduğunu kaydetti. Eğitimin, hayatı sürdürebilmek için lüzumlu olan bilgi ve becerilerin öğretildiği, olumlu davranışların kazandırıldığı planlı bir etkinliklerin bütünü olduğunu ifade eden Ceylan, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çağımızın getirdiği yeniliklere ayak uydurabilmek, çok nitelikli ve uzun süreli bir eğitim gerekmektedir. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği ‘Çağdaş Uygarlık seviyesinin Üstüne Çıkma’ idealini gerçekleştirebilmek için eğitimler ilgili tüm paydaşların etkin katılımına ihtiyaç vardır. Okula başlamak için 7 yaş geç. Artık dört yaşına giren çocuklarınızı okulumuzda görmek istiyoruz. Önce sizler okulumuza buyurun misafir olun. Okulumuzu görün. Uygulanan eğitim programları hakkında sizleri bilgilendirelim. Okulumuzun eğitim imkanlarını, fiziki mekanlarını inceleyin.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme