• Haberler
  • Genel
  • “Çobanlar’daki açıklamaların ehemmiyeti yok” – Kocatepe Gazetesi

“Çobanlar’daki açıklamaların ehemmiyeti yok” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Çobanlar ilçesinde partisi ile ilgili açıklamaların ehemmiyeti olmadığını söyledi. Zeybek, söz konusu kişilerin AK Parti ile uzaktan yakından alakaları olmadığını vurguladı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek, Çobanlar ilçesinde MHP seçim bürosunda AK Partiye yönelik açıklamaları ile dikkat çeken Ömer Özer’in partileri ile uzaktan yakından [&hellip]

"Çobanlar'daki açıklamaların ehemmiyeti yok"

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Çobanlar ilçesinde partisi ile ilgili açıklamaların ehemmiyeti olmadığını söyledi. Zeybek, söz konusu kişilerin AK Parti ile uzaktan yakından alakaları olmadığını vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek, Çobanlar ilçesinde MHP seçim bürosunda AK Partiye yönelik açıklamaları ile dikkat çeken Ömer Özer’in partileri ile uzaktan yakından ilgisi bulunmadığını açıkladı. Zeybek, aynı toplantıda bulunan Osman Demiröz’ün de 2009 yılında AK Parti’den Belediye Başkan adayı gösterilememesi ile önce CHP’ye son olark MHP’ye geçtiğini söyledi.
“ÖMER ÖZER’İN AK PARTİ
İLE İLGİSİ YOK”
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Ömer Özer’in Çobanlar ilçesi AK Parti teşkilatı kurucularından ve Gençlik Kolları İlçe eski Başkanı olmadığını belirtti. Çobanlar Belediye Başkan aday adaylığına başvuran Ali Altıntaş’ın kurucu İlçe Gençlik Kolları Başkanı olduğunu söyleyen Zeybek; “Ali Altıntaş’tan sonra iki ayrı kişi bu görevi yürüttü. Ali Altıntaş’la bizzat telefonla görüştüm. Çobanlar AK Parti teşkilatının Ömer Özer’le uzaktan yakından bir alakaları olmadığını kendisi de ifade etti.” dedi.
DEMİRÖZ ESKİ AK PARTİLİ
Mehmet Zeybek, Çobanlar CHP üyeliğinden MHP üyeliğine geçen Osman Demiröz’ün daha önce AK Parti üyesi olduğunu kaydetti.
Zeybek, Demiröz’ün 2009 yılındaki yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkanı adayı gösterilmemesi sonucu CHP’den aday olduğunu ifade etti. Bu yerel seçim döneminde Osman Demiröz’ün MHP’yi tercih ettiğini belirten Zeybek; “Çobanlar ilçesinde partimize yönelik son yapılan açıklamaların ehemmiyeti yoktur. Çünkü söz konusu kişilerin partimizle ve bizlerle uzaktan yakından bir alakaları yoktur.” diye konuştu.
“ASPARAGAS HABERLER YAPILIYOR”
Siyasi atak ya da siyasi manevra şeklinde değerlendirilen parti değiştirme tercihinin kişisel tasarruf olduğunu söyleyen Mehmet Zeybek, kimin hangi partiye geçtiği ile ilgilenmediklerini dile getirdi. Parti değişikliğine yönelik asparagas haberler yapıldığından yakınan Zeybek; “Asparagas haberler yapılıyor. İhsaniye’de 300 kişinin AK Parti’den istifa ettiği şeklinde söylentiler yayılarak haberler yapıldı. AK Parti’den CHP’ye geçişler olduğu belirtildi. Hemen ilçe yöneticilerimize sordum hatta bir televizyon kanalında canlı yayına bağladık. İhsaniye’deki istifa iddialarında adı geçen isimlerden biri de bizim Gençlik Kolları teşkilatımızda halkla ilişkilere bakan bir genç. Ne istifasından haberdar ne de böyle bir girişimde bulunmuş.” şeklinde konuştu.
İSTİFA KİŞİSEL KARAR
Siyasi arenada kaos oluşturmak isteyenlerin kendi çaplarında birşeyler yapmaya çalıştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek sözlerine şöyle devam etti: “Asparagas haberler çıkarıyorlar. Bu durumlar siyasi etiğe de uygun değil. İstifa etme lüzumlu görülmesi halinde kişilerin doğal hakkıdır. İstifa kişinin kendi karar vereceği bir hadise. Ama yalan haberlerle kamuoyunu meşgul etmenin hiç kimseye bir getirisi olmaz. Herkes kendisine yakışanı yapar. Partimizi, aktif siyaseti bu tür işlere alet etmek doğru değil.” Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme