Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çobanlar’da tekstil fabrikası açılıyor

Çobanlar’da tekstil fabrikası açılıyor

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, Simpa Tekstil Fabrikasının yakında faaliyete başlayacağını açıkladı. Altuntaş, “Tekstil Fabrikasının hizmete girmesiyle birlikte seçimlerden önce verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik” dedi

 

Çobanlar’daki tekstil fabrikası çok yakında faaliyetlerine başlıyor. Tekstil fabrikasında görev yapacak personel eğitimden geçirildi. Fabrika binasının ihalesi de yapıldı.
Çobanlar Belediyesi tarafından yapılan tekstil fabrikası binası, Simpa Tekstil’e yıllık 186 bin lira artı KDV şeklinde kiralandı. 14 Şubat Cuma günü Çobanlar Belediyesi salonunda gerçekleştirilen açık ihalede Simpa Şirketi 186 bin lira bedelle binayı kiraladı. Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, kiralama işlemlerinin bitmesinden sonra şirketin faaliyetlerine başlayacağını söyledi. Tekstil Fabrikasının hizmete girmesiyle seçimlerden önce verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini belirten Altuntaş, “Yeni yeni yatırımların ilçemize gelmesi için gayret gösteriyoruz. Biz sadece Çobanlar’a değil, çevre belde ve köylerimize hatta çevre ilçelerimize de gereken yardımı yapmaya özen gösteriyoruz.” dedi.