• Haberler
  • Genel
  • Çobanlar’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Çobanlar’da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Çobanlar ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Sık sık şiddet olaylarıyla anılan Çobanlar ilçesinde önceki gün yaşanan kavgada iki kişi birden öldü.ARALARINDA HUSUMET VARDIÖnceki gün akşam saatlerinde Çobanlar ilçe merkezinde karşılaşan 55 yaşındaki Hilmi Cihan ile oğulları Mustafa (33) ve Hüseyin Cihan, daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia [&hellip]

Çobanlar'da silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı

Çobanlar ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Sık sık şiddet olaylarıyla anılan Çobanlar ilçesinde önceki gün yaşanan kavgada iki kişi birden öldü.
ARALARINDA
HUSUMET VARDI
Önceki gün akşam saatlerinde Çobanlar ilçe merkezinde karşılaşan 55 yaşındaki Hilmi Cihan ile oğulları Mustafa (33) ve Hüseyin Cihan, daha önceden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen C.B. (50) ile tartıştılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine C.B, üzerinde taşıdığı silahla ateş ederek Hilmi, Mustafa ve Hüseyin Cihan’ı yaraladı.
BABA VE OĞUL
HASTENEDE ÖLDÜ
Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Baba Hilmi Cihan ile oğlu Mustafa Cihan kaldırıldıkları Afyonkara-hisar Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldüler.
KATİL ZANLISI DA
OĞULLARIYLA YAKALANDI
Olayın ardından Hilmi Cihan ve oğlu Mustafa Cihan’ı öldürdüğü, Hüseyin Cihan’ı da yaraladığı iddiasıyla aranan Cafer B. ile olaya karıştıkları öne sürülen oğulları Y.B, İ.B, ve E.B, her yerde aranmaya başlandı. B. ailesinin fertleri Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince İzmir yolu Özdilek Kavşağı’nda bir araç içerisinde gözaltına alındı.
SİLAHLANIP KAÇMIŞLAR
Araçta yapılan aramalarda 3 av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca ve 27 fişek ele geçirildi. Cafer B. ve oğulları emniyetteki işlemin ardından Afyonkarahisar Adliyesine sevk edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme