• Haberler
  • Genel
  • Çobanlar'da proje eğitimi başladı – Kocatepe Gazetesi

Çobanlar'da proje eğitimi başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından ortaklık ve koordinasyonuyla Çobanlar Kaymakamlığı tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan ve Ajans tarafından kabul edilen “Proje Dilini Hayatımıza Katmak” isimli projenin eğitimleri başladı Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2012 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenerek Ajans tarafından finanse edilen proje ile Çobanlar ilçesinde görev yapan kamu çalışanları Proje [&hellip]

Çobanlar’da proje eğitimi başladı

Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından ortaklık ve koordinasyonuyla Çobanlar Kaymakamlığı tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan ve Ajans tarafından kabul edilen “Proje Dilini Hayatımıza Katmak” isimli projenin eğitimleri başladı

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2012 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenerek Ajans tarafından finanse edilen proje ile Çobanlar ilçesinde görev yapan kamu çalışanları Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi almaya başladılar.
Çobanlar İlçesi’nde görev yapan toplam yirmi kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim beş gün süreyle 30 saat olarak gerçekleştirilecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü H. Hüseyin Oğuz, proje yazım işini önemsediklerini ve özellikle kamuda çalışan personelin proje diline vakıf olması gerektiğini düşündüklerini ifade etti.
Oğuz açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Günümüzde projeler çok önemli. Ülkemize, başta Avrupa Birliği olmak üzere çok değişik kuruluşlardan hibe imkânı sunuluyor. Ülkemiz adına bu imkânların etkin bir biçimde kullanılabilmesi için Proje Döngüsü Yönetiminin bilinmesi gerekiyor. Biz de bu sebepten hareketle Çobanlar ilçesi için böyle bir eğitimin gerekli olduğu fikrine vararak ilçe kaymakamlığımızla koordinasyon halinde böyle bir proje geliştirdik. Zafer Kalkınma Ajansı da bu projeyi desteklenmeye değer buldu ve eğitimlerimiz başladı.”
Eğitim programının sonunda katılımcılara sertifika verileceği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme