• Haberler
  • Spor
  • Çobanlar ve Döğer SAL'da – Kocatepe Gazetesi

Çobanlar ve Döğer SAL'da – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda 1. Amatör Lig'de mücadele eden takımlar arasında en başarılı olan Çobanlar Belediyespor ve Döğer Belediyespor Süper Amatör Lige terfi etti. Son maçta Döğer Belediyespor ile karşı karşıya gelen Çobanlar Belediyespor, rakibini 6-4 mağlup ederek Süper Lige çıkmayı garantiledi.Döğer Belediyespor oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet 1 mağlubiyet, Çobanlar Belediyespor ise 4 galibiyet 1 [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda 1. Amatör Lig’de mücadele eden takımlar arasında en başarılı olan Çobanlar Belediyespor ve Döğer Belediyespor Süper Amatör Lige terfi etti. Son maçta Döğer Belediyespor ile karşı karşıya gelen Çobanlar Belediyespor, rakibini 6-4 mağlup ederek Süper Lige çıkmayı garantiledi.
Döğer Belediyespor oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet 1 mağlubiyet, Çobanlar Belediyespor ise 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Çobanlar Belediyespor 13, Döğer Belediyespor ise 12 puan toplayarak Süper Amatör Lige terfi etmeyi başardı.
MAÇTAN SONRA KUPALAR TESLİM EDİLDİ
Çobanlar Belediyespor’un Döğer Belediyespor’u 6-4 mağlup ettiği maçtan sonra kupa töreni yapıldı. Kupa töreninde Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Orhan Küçüksağrıcı yaptığı konuşma ile takımları tebrik etti. Her zaman dostluğun ve centilmenin kazandığını belirten Küçüksağrıcı, Süper Amatör Ligde de takımlara başarılar diledi.
Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu ve ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Çobanlar Belediyespor’un emektar futbolcusu Mustafa Alaka’ya birincilik kupasını teslim etti. Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Orhan Küçüksağrıcı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Faruk Bayram Döğer Belediyespor Kaptanı Hasan Kaplan’a ikincilik kupasını teslim etti.

Bakmadan Geçme