Çobanlar puanı kıl payı kaçırdı

Ligin 9. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk eden Çobanlar Belediyespor, girdiği ataklarda beraberliği yakalayamadı ve Şuhut’u elinden kaçırdı   Süper Amatör Lig’de düşme potasından uzaklaşmak isteyen Çobanlar Belediyespor ligin 9. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Şuhut ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıya da golle başlayan Şuhut farkı ikiye [&hellip]

Ligin 9. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk eden Çobanlar Belediyespor, girdiği ataklarda beraberliği yakalayamadı ve Şuhut’u elinden kaçırdı

Süper Amatör Lig’de düşme potasından uzaklaşmak isteyen Çobanlar Belediyespor ligin 9. haftasında evinde Şuhut Belediye Hisarspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Şuhut ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıya da golle başlayan Şuhut farkı ikiye çıkardı. İkinci golü bularak farkı bire indiren Çobanlar, 3-2 süren maçta umutlandı ve yüklenmeye başladı. Çobanlar aradığı golü bulamadı ve maç 3-2 Şuhut üstünlüğü ile tamamlandı.
Şuhut’un gollerini 23’te Hüseyin Güzelizmir, 25’te ve 53’te Emrah Burunduk kaydetti. Çobanlar’ın gollerini ise 44’te ve 66’da İlyas Olucak attı.
Çobanlar Belediyespor haftayı puansız kapatarak 7 puanla 9. sırada yer aldı. Şuhut ise hanesine yazdırdığı 3 puanla 19 puana ulaştı, 3. sıradaki yerini korudu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme