• Haberler
  • Genel
  • Çobanlar İlçesi Süt Üreticileri Birliği’nden ilan

Çobanlar İlçesi Süt Üreticileri Birliği’nden ilan

Birliğimizin 2014 Yılı Olan Genel Kurul Toplantısı 20.02.2015 CUMA günü saat 14.30 da Işık Mahallesi İstasyon Caddesi No: 41 Çobanlar/AFYONKARAHİSAR adresindeki Birlik binamızda aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere toplanacaktır. Birinci toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 27.02.2015 CUMA günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Tüm üyelerimizin toplantıda hazır bulunmaları ilanen duyurulur.GÜNDEM1- Açılış [&hellip]

Çobanlar İlçesi Süt Üreticileri Birliği'nden ilan;

Birliğimizin 2014 Yılı Olan Genel Kurul Toplantısı 20.02.2015 CUMA günü saat 14.30 da Işık Mahallesi İstasyon Caddesi No: 41 Çobanlar/AFYONKARAHİSAR adresindeki Birlik binamızda aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere toplanacaktır. Birinci toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 27.02.2015 CUMA günü aynı yer ve saatte yapılacaktır. Tüm üyelerimizin toplantıda hazır bulunmaları ilanen duyurulur.
GÜNDEM
1- Açılış ve yoklama
2- Divan teşekkülü ve saygı duruşu.
3- İstiklal Marşı
4- Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunup, görüşülüp ibra edilmesi.
5- Bağımsız Denetçi raporunun okunması.
6- 2014 yılı kesin hesaplarının görüşülüp kabul edilmesi.
7- 2015 yılı tahmini bütçe ve çalışma programlarının görüşülüp kabul edilmesi. Fasıllar-arasında aktarma yapma yetkisinin Yönetim Kurulana verilmesi.
8- İç-Dış kaynaklı, Tarım Bakanlığı kaynaklı, Avrupa Birliği ve IPARD projelerinin yapılması, yaptırılması ve uygulanması için yönetim kuruluna yetki verilmesi.
9- Tüzel ve gerçek kişiler için Üyelik giriş aidatı ve yıllık aidatın 5200 Sayılı Kanuna göre belirlenmesi. Yıllık aidatını ödemeyen ve hiçbir faaliyeti bulunmayan (Müstahsil Makbuzu bulunmayan) üyelerin üyeliğinin sona erdirilmesi hakkında Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
10- Desteklemeler için üyeler adına başvuruların yapılması için üyelerden yetki alınması ve gelecek desteklemelerden üyelik aidatının ve üyelerin birliğe borçlarının mahsup edilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
11- Üyelere yapılan ve yapılacak tüm hizmetlere karşı alınacak hizmet bedelinin belirlenmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
12- Birlik adına İktisadi İşletme kurulması. Ticari işlemlerin İktisadi İşletme üzerinden yürütülmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.
13- Merkez Birliğinin kuracağı yada ortak olacağı sigorta faaliyetleri ile ilgili şirket yada her türlü oluşumlara ortak olmak, hisse almak, hisse satmak için yönetim kuruluna yetki verilmesi.
14- Birliğimizin Merkez Birliğine olan her türlü borcunun birliğimize gelecek olan desteklemelerden kesilebilmesi için Merkez Birliğine yetki verilmesi
15- Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimi
16- Merkez Birliği Ankara temsilcinin Asıl ve Yedek üyenin seçimi
ÇOBANLAR İLÇESİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI
Uğur KIRKA Basın-19841 / www.bik.gov.tr

Bakmadan Geçme