• Haberler
  • Genel
  • Çobanlar Dinar'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Çobanlar Dinar'a konuk olacak – Kocatepe Gazetesi

Ligde orta halli bir performans sergileyen Çobanlar Belediyespor ve Dinar Belediyespor bu hafta karşı karşıya gelecek Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çobanlar Belediyespor çıktığı dört maçın ikisini kazanmıştı. İkisinden de mağlubiyetle çıkan Çobanlar, Dinar Belediyespor'a konuk olacak. Beraberliğe razı olmayan Çobanlar bu hafta Dinar'ı mağlup etmek istiyor. 3 puan arayışındaki Çobanlar, şampiyonluk yarışına dahil olmak [&hellip]

Çobanlar Dinar’a konuk olacak

Ligde orta halli bir performans sergileyen Çobanlar Belediyespor ve Dinar Belediyespor bu hafta karşı karşıya gelecek

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Çobanlar Belediyespor çıktığı dört maçın ikisini kazanmıştı. İkisinden de mağlubiyetle çıkan Çobanlar, Dinar Belediyespor’a konuk olacak. Beraberliğe razı olmayan Çobanlar bu hafta Dinar’ı mağlup etmek istiyor. 3 puan arayışındaki Çobanlar, şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyor.
DİNAR, ÇOBANLAR’A BİLENİYOR
Ligde oynadığı dört maçtan birinde galibiyet bulan Dinar Belediyespor iki beraberlik ve bir mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor. Ev sahibi Dinar sahaya kazanmak için çıkacak. Ligde sergilediği performansla geride bir görüntü sergileyen Dinar yükselişe geçmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme