• Haberler
  • Genel
  • Çoban’dan takdir, Kumartaşlı’dan teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Çoban’dan takdir, Kumartaşlı’dan teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan övgüyle bahsetti. Kumartaşlı da Çoban’a, yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine eşi [&hellip]

Çoban'dan takdir, Kumartaşlı'dan teşekkür

Afyonkarahisar Belediyesi şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği verdi. Yemeğe katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’dan övgüyle bahsetti. Kumartaşlı da Çoban’a, yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, şehit ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine eşi Emine Çoban ve çocuklarıyla birlikte katılan Başkan Burhanettin Çoban, ailelerle yakından ilgilendi.
Başkan Burhanettin Çoban iftar öncesi, eşi Emine Çoban ile birlikte masaları tek tek dolaşarak konukların Ramazan ayını tebrik etti. İftarın ardından programda vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ruhuna ithafen Yeni Hastane Camii İmam- Hatibi Niyazi Sak tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.
AFYON’DA İLK KEZ OLUYOR
Devletin şehit yakınlarına, gazilere ve harp malullerine imkanlar ölçüsünde yardım ettiğine dikkat çeken İsmail Kumartaşlı, “ilimizde ilk kez sadece şehit aileleri ve gazilere 300 kişilik bir iftar yemeği beş yıldızlı bir otelde veriliyor. Bu vesileyle Başkanımız Burhanettin Çoban’a şükranlarımı sunuyorum. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet diliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, tarihe altın harflerle yazdıran tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
KUMARTAŞLI
İLGİLENİYOR
Göreve başladığı 2009 yılından bu tarafa özellikle Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile çok güzel birlikteliklere imza atıldığını söyleyen Başkan Burhanettin Çoban ise “İlimize her gelen bürokratımıza, misafirimize şunu söylüyorum. Türkiye’de hangi sivil toplum kuruluşu olursa olsun, başında İsmail Kumartaşlı gibi kendi üyelerinin hak ve menfaatlerini koruma, sorunlarını takip etme, sorunlarını yetkili mercilere iletme ve çözümü noktasında işleri takip eden bir başkana, yönetim kurulana rastlamadım. Bundan dolayı şehit ailelerimiz ve gazilerimiz çok şanslı. İsmail kardeşimiz gerçekten sizlerle ilgili her türlü kanun, tüzük, yönetmelik değişikliklerini bire bir takip ediyor” dedi.
HAMDOLSUN, ÜYE SAYISI ARTMADI
İftar organizasyonuna katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu aktaran Başkan Burhanettin Çoban, “Buraya gelen gelemeyen tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimizi saygıyla anıyorum. İsmail kardeşimiz derneği anlatırken,’Üye sayının artmasını istemeyen tek derneğiz’ diyor. Gerçektende trafik kazası, yaralanma gibi olaylar dışında Allah’a hamdolsun bir yıldan fazla zamandır sanıyorum üyesi artmadı. İnşallah ülkemizin birlik ve beraberliği bozulmadan, bütünlüğüne halel gelmeden, tek bayrak, tek vatan, tek millet olarak bu süreç aynen böyle devam eder” diye konuştu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün oldu. Milletvekili Halil Ürün, şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

YOĞUN KATILIM
Korel Termal Otel’de düzenlenen iftar organizasyonuna Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile çok sayıda şehit ailesi ve gazi katıldı.

Bakmadan Geçme