Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban’dan şehit ailelerine iade-i ziyaret

İGM Başkanı Burhanettin Çoban,

İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Emre Öztürk ve dernek üyelerine iade-i ziyarette bulundu

 

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Isparta iline tayini çıkan derneğin önceki dönem Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın ardından göreve getirilen Emre Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
“ÇOBAN GÖNÜLERİN BAŞKANI”
Dernek Başkanı Emre Öztürk, Çoban’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şahsı ile güzel bir diyalog içerisinde bulunduklarını kaydederek şunları söyledi:
“İGM Başkanımız Burhanettin Çoban’ı Belediye Başkanlığı dönemde de derneğimize çok büyük katkıları oldu. Bunu çok iyi biliyoruz. Bizler sizlerin bize ne kadar değer verdiğinizi çok iyi biliyoruz. Ziyaretinizden çok memnun olduk. Bizler şehit aileleri ve gaziler olarak Sayın Çoban’ı seviyoruz, sevmeye de devam edeceğiz. Burhanettin Çoban bizim gönlümüzün Başkanıdır.”
“AFYON ŞUBESİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK”
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin Türkiye’de örnek bir dernek olduğunu belirten Çoban şöyle konuştu: “Derneğin Afyonkarahisar Şubesi Türkiye’ye örnektir. Bu yönüyle derneğimiz ve sizlerle gurur duyuyoruz. Derneğin Afyon Şubesi Türkiye’de 50’ye yakın dernek içerisinde en etkin derneklerden biridir. Derneğimiz Afyonkarahisar’da sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla örnek bir diyalog içinde. Derneğin bu geleneğinin yeni Başkan Emre Öztürk ile devam ettiğini görmek ayrıca mutluluk verici. Şehit ailelerine ve gazilerimize destek vermekten mutluluk duyuyoruz.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti