Çoban’dan basına 10 Ocak jesti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından geleneksel hale dönüştürülen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına Etraf Restoran’da kahvaltı verdi.YANLIŞLAR USULÜNCEDİLE GETİRİLİYORKahvaltı sonraıs katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Çoban, davete icabet eden konuklarına teşekkür ederek “Medya mensupları Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik ortamına, ilin gelişimine, [&hellip]

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından geleneksel hale dönüştürülen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına Etraf Restoran’da kahvaltı verdi.
YANLIŞLAR USULÜNCE
DİLE GETİRİLİYOR
Kahvaltı sonraıs katılımcılara hitap eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Çoban, davete icabet eden konuklarına teşekkür ederek; “Medya mensupları Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik ortamına, ilin gelişimine, ilerlemesine büyük katkı sağlamaktadır. Medya mensuplarımız, yapılan güzel işleri gazete, internet sayfaları ve televizyonlarında yer veriyorlar. Varsa yanlışları da usulünce dile getiriyorlar. Sıkıntıların çözüme kavuşmasına da büyük katkı sağlıyorlar” dedi.
TERÖRLE MÜCADELE DE
ALLAH YARDIM ETSİN
Şehirde birlik ve beraberlik ortamı yanında ülkenin bazı bölgelerinde yaşanan terör olaylarına değinen Çoban; “Her ne kadar bizler ilimizde birlik ve beraberlik mutluluk içerisinde yaşıyor olsak da ülkemizin belli bir bölümünde çok ciddi terör hadiseleri yaşanıyor. Ben özellikle bu mücadelede asker ve polisimizin, onlarla koordineli çalışan kamu çalışanlarına Allah’tan yardım diliyorum. Bir an önce hain terör örgütünün tüm uzantı ve destekçileri yerle yeksan edilsin. Bununla ilgili Afyon’dan da o bölgeye gitmiş çok değerli Özel Harekâtçılarımız var. Aylardır onlarda ülkemiz adına çok ciddi ve güzel mücadele veriyorlar. Emniyet Müdürümüz aracılığıyla onlarla haberleşiyoruz. Kahraman güvenlik güçlerimizi de buradan anmadan geçemeyeceğim” diye konuştu.
HAŞHAŞ
KIYMETLİ BESİN
Haşhaş tüketiminin önemine değinen Çoban şunları söyledi: “AKÜ Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Veli Gök, haşhaşın yağ asidi, mineral ve lif bakımından zengin bir bitki olduğunu belirtmişti. Bu açıklama gerek yerel basınımız gerekse ulusal basında geniş yer bulmuştu. Bu zenginliğimizi de tanıtmak da elbette ilimizin idarecilerine ve bizlere düşüyor ama aynı zamanda sizlerde bu zenginliğimizi internette gazetelerinizde yer vererek tanıtımına katkı sağlayabilirsiniz. Sayın Bakanımız da defalarca çeşitli ortamlarda haşhaşın insan vücudu üzerindeki olumlu etkisini dile getirdi. Haşhaş’ın omega 6 ve omega 9 bakımından da oldukça zengin bir bitki olduğu ifade ediliyor. Ayrıca kalp hastalıklarına yönelikte faydası biliniyor. Kolesterolü düşürdüğü için kalp noktasında da ciddi katkı sağladığı biliniyor.”
GÜNAY GAZETECİLERİ KUTLADI
Çoban’ın ardından Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay ,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Dürüst tarafsız ve doğru habercilik anlayışı çerçevesinde, bilgilendiren tüm basın mensuplarna teşekkür eden Günay; “Basın mensuplarının daha kolay çalışma koşullarına kavuşmaları ümidiyle günlerini kutluyorum. Bu uğurda canlarını feda eden gazeteci arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
PROGRAMA YOĞUN KATILIM
Programa; Vali Yardımcısı Erhan Günay, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar Gazeteciler Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğulları, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Belediye Basın Yayın Birim Sorumlusu Ahmet Çoban ve çok sayıda davetli katıldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme