• Haberler
  • Spor
  • Çoban'dan başarıya ödül – Kocatepe Gazetesi

Çoban'dan başarıya ödül – Kocatepe Gazetesi

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası’na Afyonkarahisar'ı temsilen katılan Yılmaz, bu şampiyonada 200 metrede koşu  ve gülle atma dalında Türkiye birincisi oldu. Şampiyonada Afyonkarahisar Mor Beyaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mevlüt Şen ise 200 metrede Türkiye üçüncüsü, disk atma dalında Türkiye dördüncüsü oldu.Yarışmanın ardından ilimize dönen özel sporcular, Afyonkarahisar Özel Sporcular Spor Kulübü [&hellip]

Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası’na Afyonkarahisar’ı temsilen katılan Yılmaz, bu şampiyonada 200 metrede koşu  ve gülle atma dalında Türkiye birincisi oldu. Şampiyonada Afyonkarahisar Mor Beyaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mevlüt Şen ise 200 metrede Türkiye üçüncüsü, disk atma dalında Türkiye dördüncüsü oldu.
Yarışmanın ardından ilimize dönen özel sporcular, Afyonkarahisar Özel Sporcular Spor Kulübü ile Mor Beyaz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz ve Antrenör Oğuz Özavar nezaretinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Münevvere Yılmaz ve Mevlüt Şen’i şampiyonada elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Bakmadan Geçme