• Haberler
  • Genel
  • Çoban’dan AS’a ‘Şampiyonluk’ primi – Kocatepe Gazetesi

Çoban’dan AS’a ‘Şampiyonluk’ primi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarsporlu futbolculara Gümüşhane maçının galibiyet primlerini dağıttı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Gümüşhane maçı öncesi verdiği sözü yerine getirerek futbolculara toplam 21 bin lira pirim dağıttı. Dağıtılan pirim hafta sonu oynanacak Altınordu maçı öncesi futbolcularda adeta doping etkisi yarattı. 21 bin lira prim dağıttıAfyonkarahisarlı işadamlarının katkılarıyla toplanan 21 bin lira primi [&hellip]

Çoban'dan AS'a 'Şampiyonluk' primi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarsporlu futbolculara Gümüşhane maçının galibiyet primlerini dağıttı

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Gümüşhane maçı öncesi verdiği sözü yerine getirerek futbolculara toplam 21 bin lira pirim dağıttı. Dağıtılan pirim hafta sonu oynanacak Altınordu maçı öncesi futbolcularda adeta doping etkisi yarattı.
21 bin lira prim dağıttı
Afyonkarahisarlı işadamlarının katkılarıyla toplanan 21 bin lira primi Yönetici ve hocalarla birlikte futbolculara dağıtan Başkan Çoban Altınordu ile oynanacak şampiyonluk maçı için Afyonkarahisar halkının duasını istedi. Futbolcuları bu güne kadar gösterdikleri performanstan dolayı tebrik eden Başkan Çoban; “Bizler, sizlere ne kadar teşekkür etsek, sizlere ne kadar şükranlarımızı sunsak hakkınızı ödeyemeyiz. Gerek birinci devrede, gerekse ikinci devrede üstün performans göstererek Afyonkarahisarspor’u bu günlere taşıdınız. İnşallah Pazar günkü maçta da arkadaşlarımızın büyük başarı göstereceğini ve hep birlikte ilimize mutlu bir şekilde döneceğimize inanıyoruz. Biliyoruz ki Afyonkarahisar halkının desteği duası Afyonkarahisarsporla beraberdir. Bu vesileyle ben tüm ağzı dualı hemşehrilerimizden Afyonkarahisarspor’un başarısı için dua etmesini talep edi-yor ve bekliyorum. Yine futbolcularımızın büyük bir disiplin ve takım ruhu ile büyük fedakarlıkla Pazar günü Altınordu karşısında centilmence mücadele vereceğine inanıyorum. Futbolcularımızda bu aşkı, bu azmi, bu sevgiyi, bu iradeyi görüyoruz” dedi.
İşadamlarına “teşekkür” etti
Altınordu müsabakasına mahalle muhtarlarıyla birlikte gideceklerini aktaran Başkan Çoban; “Futbolcularımızı Altınordu’da mahalle muhtarlarımızla birlikte yalnız bırakmayacağız. İnşallah yine orada Gümüşhane maçından döndüğümüz gibi mutlulukla sevinçle döneceğiz.” dedi. Gümüşahespor maçı öncesi söz verdiği galibiyet primlerinin ödenmesinde katkısı bulunan işadamlarına teşekkür eden Başkan Çoban; “Söz verdiğimiz gibi Gümüşhane maçının primlerini sizlere ödemek Belediyemizin bir borcu oldu. Bu konuda Afyonkarahisarlı işadamlarımızdan destek istedik. Sağolsun, Tureks Otobüs Taşımacılık AŞ., Sayın Prefabrik, Sağlamlar Beton, Kahvecioğlu İnşaat, Okumuşlar İnşaat, Mevlüt Suna İnşaat gibi arkadaşlarımız bu desteği verdiler. Biz kendilerine bu vesileyle teşekkür ediyoruz. Tüm Afyonkarahisarlı işadamlarından, iş kadınlarından vs. imkanı olan herkesten kulübümüze olan desteğini artarak sürdürmelerini istirham ediyoruz” dedi.
Rakibimiz puan kaybedecek
Antrenör Orhan Yüce ise maç öncesi tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirterek; “Altınordu maçı sonrası Afyonkarahisarspor’u bir üst ligde görmek istiyoruz. Elimizden gelen gayreti göstererek Pazar günü oynayacağımız maç için yarın İzmir’e hareket edeceğiz. Beyin olarak vücut olarak futbolcularımız hazır. Rakibimiz Kırklareli’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnanıyorum ki; rakibimiz puan kaybedecek. Biz maçı kazandığımız takdirde Pazar günü ikinci lige çıkmış olarak Afyon’a döneceğiz.” diye konuştu. Prim dağıtım törenine Belediye Meclis Üyesi M. Yaşar Öndünç, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Abdullah Aydoğan, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Kulüp Yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Bakmadan Geçme