• Haberler
  • Genel
  • Çoban’a Güreş Federasyonu’ndan plaket – Kocatepe Gazetesi

Çoban’a Güreş Federasyonu’ndan plaket – Kocatepe Gazetesi

Güreşe sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş ile Güreş İl Temsilcisi İrfan Erdoğan tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Güreş İl Temsilcisi İrfan Erdoğan ve Güreş Hocaları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Türkiye Güreş Federasyonu [&hellip]

Çoban'a Güreş Federasyonu'ndan plaket

Güreşe sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş ile Güreş İl Temsilcisi İrfan Erdoğan tarafından bir teşekkür plaketi verildi.

Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Güreş İl Temsilcisi İrfan Erdoğan ve Güreş Hocaları Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Türkiye Güreş Federasyonu tarafından bir plaket hediye edildi. Plaket, Gençlik Spor İl Müdürü ve Güreş İl Temsilcisi İrfan Erdoğan tarafından Çoban’a verildi. Dün Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve Güreş İl Temsilcisi İrfan Erdoğan, Belediye Başkanı Çoban’la sohbet ettiler. Belediye Başkanı Çoban, Belediye Spor Kulübü’nün başarıya ulaşmasında kendilerine yol gösteren Gençlik Spor İl Müdürü Kuş’a teşekkür etti.
“Spora çok büyük destek verdiniz”
Güreş Federasyonu İl Temsilcisi İrfan Erdoğan ve antrenörlerin katıldığı ziyarette Zeki Kuş Belediyespor Kulübünün önemli başarılara imza attığını belirtti. Zeki Kuş konuşmasında şunları kaydetti; “Seçildiğiniz günden bu tarafa spora çok büyük destek verdiniz, bunlardan bir tanesi de güreş dalıydı. Spora verdiğiniz destekle Belediyespor’u aktif hale getirdiniz ve güreşçilerimizi kulübe aldınız. Özellikle yıldız ve minik sporcularımıza çok büyük destek verdiniz. 2-3 hafta öncesinde burada yapılan yıldızlar ikinci lig müsabakalarında Belediyespor 26 takım arasında ilk üçe girdi. Güreşçilerimizden iki sporcumuz milli takım kampına çağırıldı. Güreş Federasyonundaki Genel Sekreter ve güreş koordinatörü buraya geldiklerinde mü-sabakaları izlediler. Güreş takımını çok beğendiler. Güreşe verdiğiniz katkı ve destekleri federasyon yetkilileri gördüler. Geçen hafta Ankara’daydım. Gençlik Merkezi ile ilgili bir açılış ve uluslararası bir müsabaka sırasında Güreş Federasyonu Başkanımız bu şilti kendisi adına size takdim etmemi istedi. Kendisi teşekkürlerini arz ediyor. ” dedi.
“Bize ışık oluyorlar”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Türkiye Güreş Federasyon Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkür ederek; “Bu şilti alıyorsak Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Bey başta olmak üzere Federasyon İl Temsilcimizin bizlere çok büyük desteği var. Onlar bize destek veriyorlar, bize ışık oluyorlar biz de onların tecrübesiyle bu başarılara destek olmaya çalışıyoruz” dedi. Belediyespor Kulübünün önemli başarılara imza atmaya devam edeceğini belirten Başkan Çoban şöyle devam etti; “Göreve gelir gelmez Belediye Spor Kulübü’nü aktif hale getirerek hemen hemen bir çok branşta faaliyette bulunmaya başladık. Afyonkarahisar Belediyespor’un önemli spor dallarında farklı başarılara imza atacağını hep birlikte göreceğiz. Bize yol gösteren destek olan Gençlik Spor İl Müdürümüz olmak üzere tüm spor camiasına teşekkür ediyorum” dedi.
“Güreşte yükselmeye başladık”
Güreş Federasyonu İl Temsilcisi İrfan Erdoğan ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın katkılarından söz ederek “Güreşe verdiğiniz samimi ve özverili katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Göreve geldiğinizden bu tarafa güreşte yükselmekteyiz. İnşallah utandırmayacağız. Antrenörlerimizle birlikte sizlere Dünya ve Avrupa Şampiyonları çıkartmaya gayret edeceğiz. Afyonumuz ve sizler buna layıksınız.” diye konuştu.
“Bayan güreşçilere gereken ilgi ve alakayı gösteriyoruz”
Başkan Çoban’ın erkek güreşçilerin yanı sıra bayan güreşçilere de destek vermek istediğini dile getiren Kuş, şöyle devam etti: “Ben Dilek Hanım’a konuyu ilettim, minik ve yıldız seviyesindeki çocukların verilmesi istendi. Ama şu ana kadar böyle bir geri dönüş olmadı. Biz bayan güreşçilerimize Güreş Eğitim Merkezi’nde ayrı bir salon tahsis ettik. Duşları ayrı, salonları ayrı, orada çalışmaktalar. Çalışan sporcularımızda Yalova’daki Erdoğan Spor Kulübü adına müsabakalara çıkmaktalar.”
Güreş hocaları da yer aldı
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı makamında ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Kuş ve TGF İl Temsilcisi İrfan Erdoğan, Başkan Çoban’a güreş sporuna sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Başkan Çoban’a yapılan ziyarette Güreş Eğitim Merkezi Antrenörleri, Abdülselim Rızvanov, Mehmet Yüksel ve Yakup Yağcı’da yer aldı.

Bakmadan Geçme