• Haberler
  • Genel
  • Çoban Yurdunuseven’i ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Çoban Yurdunuseven’i ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Av. İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.BELEDİYE KENTİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİBelediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ziyaret sırasında çeşitli konularda karşılıklı görüş [&hellip]

Çoban Yurdunuseven'i ziyaret etti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Av. İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
BELEDİYE KENTİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ziyaret sırasında çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şehrin belediyecilikte AK Parti ile birlikte çok ileri seviyelere geldiğini söyledi. Yurdunuseven; “Başta alt yapı çalışmaları ve Akarçay rekreasyon alanı olmak üzere Afyonkarahisar Belediyemiz kentin çehresini değiştirecek, Afyonkarahisar’a yakışacak pek çok ilke imza atmıştır.” dedi.
AFYON EGE’YE ÖRNEK OLACAK
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ikinci dönemde de Afyonkarahisar’a yakışacak çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Çoban, başta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekilleri Sait Açba, Halil Ürün ve AK Parti il teşkilatının destek ve yardımları ile çalışmaların hayata geçirileceğini belirtti. Çoban; “Afyonkarahisar’ı Ege bölgesinin belediyecilikte örnek ili yapmayı istiyoruz. Birinci dönemimiz de hayal bile edilemeyen pek çok projeyi gerçekleştirdik. İnşallah çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme